Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Istenem, ennyi idióta unatkozik?
Figyelt kérdés
már kurv.ra idegesítenek ezek a "TERHES VAGY" " [link]
ilyen sz@r linkek meg szavak!!!:@
ha ennyire unatkoztok akkor ott a játszótér,vagy a jobb kezed és a többit te is tudod!
Látszik amugy rajtatok h ilyen 10-15 év körül lehettek!
Titeket nem idegesít?
2010. márc. 25. 21:03
11/46 anonim válasza:
kuva fárasztó lenne ékezetet használni? ennel idegesitobb nincs is, talancsakazhanemishasznalnalszokozt.
12/46 anonim válasza:
én ilyet még csak hülye kérdésnél láttam. hülye kérdésre meg hülye válasz...
14/46 anonim válasza:
21:08 nem haver, a "szavazzátok le" is megfelel... ;)
15/46 anonim válasza:
Amúgy a moderátorok miért nem törlik azokat a válaszokat?
16/46 anonim válasza:
Szerintem mindenhol vannak ilyen unatkozó emberkék, nem csak itt. Nem kell őket komolyan venni. És attól, hogy lepontozzátok őket, még semmi se lesz. Ezek ellen már nincs mit tenni.
17/46 anonim válasza:
mondjuk azért nem használ, mert nem magyar billentyűzetű a gépe, régebben én is csak úgy tudtam írni, mert itt külföldön nem a magyar betűkhöz alkalmazkodnak -.-"
18/46 anonim válasza:
Törlik őket, de szerinted nekik 1000 kezük van? 10 percen belül törölni szokták őket, de mivel majdnem minden kérdésnél ott vannak, így gondolom lassabb a folyamat :)
19/46 anonim válasza:
tiszta szar, hogy lenne egy oldal, ahol várhatóan "normálisan" lehetne válaszolgatni egymásnak, és feljönnek ezek a barmok, és ilyennel elrontják az egész lényegét. admin helyébe dobálnám le őket.
20/46 A kérdező kommentje:
na ilyenkor kéne feltámasztani hitlert!xD
és az ilyen bunkó fászokat kivégezni.
napot mindenkinek...vagyis estét
2010. márc. 25. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!