Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Istenem, ennyi idióta unatkozik?
már kurv.ra idegesítenek ezek a "TERHES VAGY" " [link]
ilyen sz@r linkek meg szavak!!!:@
ha ennyire unatkoztok akkor ott a játszótér,vagy a jobb kezed és a többit te is tudod!
Látszik amugy rajtatok h ilyen 10-15 év körül lehettek!
Titeket nem idegesít?
namost ez a terhes vagy dolog olyan, mint amikor viháncoló luvnyának felmutatod a kisujjad és mit csinál a IQ csirke?!?!?!?! há persze hogy röhög...azt nem tudja, hogy min...csak röhög!!!! ez a terhes vagy meg igen is kiborító!
valaki csak azért jön fel az oldalra, hogy ezt írja!!!
de szerintem csak annyit üt be, hogy ctr+V, mert úgy is csak eddig terjed az agya!!!!!
NAGY AZ ISTEN ÁLLATKERTJE
20-30/F
Nem, engem pont az olyan gondolkodásmód idegesít, mint a tiéd, kérdező. Valami nem tetszik, egyből nyúljunk erőszakhoz. Ráadásul tudod te, hogy miről beszélsz? Te se tűnsz többnek 12-nél, aki megtanult egy nagy nevet, és azzal dobálózik.. Hát gratulálok neked :)
Az meg már más kérdés, hogy miért húzod fel magad ilyen jelentéktelen dolgokon? Ha nem tetszik, akkor menj el. Ha nem tudod kizárni a hülyéket, arról azt hiszem nem ők tehetnek.
És ha már a hülyeségnél tartunk.. Mi értelme létrehozni egy új kérdést az ilyen barmoknak? Csak olaj a tűzre, de hát mindegy.. Én inkább ettől a mentalitástól akadok ki a VALÓ ÉLETBEN.. Szerintem inkább ezen gondolkozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!