Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Istenem, ennyi idióta unatkozik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Istenem, ennyi idióta unatkozik?

Figyelt kérdés

már kurv.ra idegesítenek ezek a "TERHES VAGY" " [link]

ilyen sz@r linkek meg szavak!!!:@

ha ennyire unatkoztok akkor ott a játszótér,vagy a jobb kezed és a többit te is tudod!

Látszik amugy rajtatok h ilyen 10-15 év körül lehettek!

Titeket nem idegesít?

2010. márc. 25. 21:03
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
a h*lye kérdéseknél nem zavarna ez a csirkés dolog, de most minden kérdésnél ott van, még a teljesen komolyaknál is. ez már túlzás szerintem. nem mindenki kíváncsi a barmokra
2010. márc. 25. 21:12
 22/46 anonim ***** válasza:
21:09 #3 jajjóóó... xD
2010. márc. 25. 21:12
 23/46 anonim ***** válasza:
igen
2010. márc. 25. 21:13
 24/46 anonim ***** válasza:
már törölték párnál
2010. márc. 25. 21:13
 25/46 anonim ***** válasza:
Fekete Pako style: "hulye kocsog" xD
2010. márc. 25. 21:15
 26/46 anonim ***** válasza:

namost ez a terhes vagy dolog olyan, mint amikor viháncoló luvnyának felmutatod a kisujjad és mit csinál a IQ csirke?!?!?!?! há persze hogy röhög...azt nem tudja, hogy min...csak röhög!!!! ez a terhes vagy meg igen is kiborító!

valaki csak azért jön fel az oldalra, hogy ezt írja!!!

de szerintem csak annyit üt be, hogy ctr+V, mert úgy is csak eddig terjed az agya!!!!!

NAGY AZ ISTEN ÁLLATKERTJE

20-30/F

2010. márc. 25. 21:16
 27/46 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem a hülye kérdéseknél tényleg poénos. Nézz be a szexualitás témakörbe...ott érthetőek az ilyen válaszok, de értelmes kérdésnél tényleg nincs helyük.
2010. márc. 25. 21:16
 28/46 anonim ***** válasza:
20%

Nem, engem pont az olyan gondolkodásmód idegesít, mint a tiéd, kérdező. Valami nem tetszik, egyből nyúljunk erőszakhoz. Ráadásul tudod te, hogy miről beszélsz? Te se tűnsz többnek 12-nél, aki megtanult egy nagy nevet, és azzal dobálózik.. Hát gratulálok neked :)

Az meg már más kérdés, hogy miért húzod fel magad ilyen jelentéktelen dolgokon? Ha nem tetszik, akkor menj el. Ha nem tudod kizárni a hülyéket, arról azt hiszem nem ők tehetnek.

És ha már a hülyeségnél tartunk.. Mi értelme létrehozni egy új kérdést az ilyen barmoknak? Csak olaj a tűzre, de hát mindegy.. Én inkább ettől a mentalitástól akadok ki a VALÓ ÉLETBEN.. Szerintem inkább ezen gondolkozz el.

2010. márc. 25. 21:17
 29/46 anonim ***** válasza:
Nekem is az agyamra mennek már. Minden új kérdésre az első három válasz: igen, terhes vagy, és a csirkés link. Nem hiszem el hogy ezeket a retardáltakat nem lehet kitiltani az oldalról.
2010. márc. 25. 21:18
 30/46 anonim ***** válasza:
igen
2010. márc. 25. 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!