Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért istenem miért? Lent a történet
Hagydmár azt a luvnyát ember, ez csak net...
De komolyan, ne akadj már ki ennyire, hát ha a butap*csának egy idétlen agyatlan kölyök kell akkor azt kap.Te pedig keress magadnak életbe szép de értelmes lányt, pláne olyat aki manapság még igényt tart egy értelmes partnerre, és nem csak egy egyéjszakás kalandot keres..
20L
"nem vok csunya gyerek gyurós vok és van annyi önkritikám hogy tudjam hogy nemvok csunya"
Ha neki is így fogalmaztál ne csodáld, hogy lekoptatott.
Nem minden lánynak jön be a vok-ozás, meg a gyúrósgyerek, agy nélkül.
Szerintem csiszolj a stílusodon, tanulj meg fogalmazni, utána még mindig öngyilkos lehetsz.
Lehet, hogy az nem tetszett neki, hogy nem használsz vesszőket a tagmondatok elválasztására. Esetleg nagybetűket mondatkezdéskor.
Egyébként kétszer-háromszor beszéltetek neten? Ennyi idő alatt kb. semmi nem derül ki a másikról. Láttatok egymásról egy-két képet, az se sok. Gyakorlatilag itt még nem is kéne mit várni egy ilyen "kapcsolattól", nemám elkenődni, hogy minden csak ilyen meg olyan. Ha minden csaj után, aki neten elhajtott, vagy csak simán nem beszélt velem eretvágtam volna, mostanra elsőosztályú emós lennék. :-D
Több pasi volt a képben, akik közül valaki jobban bejött neki, mint te. Nem biztos, hogy a kinézeteddel volt a baj, csak nem a külső volt nála az elsődleges és az egyetlen szempont. Talán nem jött be neki a stílusod, a szöveged.
Nekem is volt már olyan, hogy nagyon sok pasi hajtott rám egyszerre. Akivel pedig a végén összejöttem, egyáltalán nem volt egy kigyúrt fazon. A szövegével, a humorával, a viselkedésével fogott meg.
kedves kérdező teljesen egyet értek veled. nálam dettó ugyanez van..csak azzal a különbséggel h az utolsó ilyen próbálkozásomnál a csaj azt mondta h bejövök neki meg h milyen jófej vagyok és h lesz majd tali is hamarosan erre összejön mással...jah de még az előtt h összejött vna azt mondta h nincs senki aki tetszene most neki szal jól lebukott mert ez már viszont az után volt h azt mondta h bejövök neki vis pár nappal később...
nah goldolj bele milyen most az életkedvem
"nem vágok fel pedig megtehetném" :DDDDDDDDDDDDDDDD
Egyébként, szerintem azért kosarazott ki, mert hihetetlenül buta vagy drága barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!