Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért istenem miért? Lent a történet
"Velem a csajok csak játszadoznak egyiksem vesz komolyan csak széditenek hiába kersek csajt"
Na akkor most fordítsuk meg a dolgokat, de őszintén válaszolj. Te tudnál komolyan venni egy olyan nőt akinek műmelle van, felvan fújva a szája, szőke és játssza az agyatlan r*bancot? Ugye hogy csak játszadoznál vele egy darabig és aztán kiraknád?Vagy épp csak egy egyéjszakás kaland...
Na mi nők is kb így nézünk a kigyúrt, én vagyok a jani én vagyok a menő bmw-s gyerekekre. Jól néz ki de otthonra nem kéne.
20/L
Dehogynem, csak az izmos test mellé egy minimális agy is járna. Mivel utóbbival még nem rendelkezel, normális lányra ne is számíts.
Hány éves vagy?
Drágám nem csak a külsődről van már szó, hanem a stílusodról is amit levágtál itt nekünk.
A normális nők abszolút nem imádják az ilyen férfitípust, persze ha megnéz egy ilyen agyongyúrt f@szagyerek akkor jólesik, de otthonra nem kéne. Valamiért nekem mindig az agresszió, mások lenézése és a bunkóság jut eszembe az ilyen férfiakról.. Lehet így van ezzel a többi nő is, azért nem jössz be a nőknek.
Változtass a beszédstílusodon és ne legyél beképzelt, talán akkor szóbaállnak veled.
Nekem van olyan ismerősöm aki szépen kivan gyúrva de mégis olyan galamblelkű, ez sugárzik is róla is van ám körülötte rendesen csaj is. Ha kigyúrt és bunkó, felvágós lenne egyszerre, biztos nem lenne ennyi muff körülötte:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!