Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim kaszanova volt, meg tud valóban változni ahogyan ő álitja?
Figyelt kérdés
Nagy hóditó művész ,imádja a nőket ,csábitgatni ,fűzögetni.Eddig nem voltam rá féltékeny ő nagyon. De 1hónapja lebukott,hogy 5 honapig volt melettem valakie.persze tagadja,hogy lefeküdtek ami szerintem nyilvánvaló.Sőt a hölgyel én még beszéltem is.És ő elárulta nekem,de magamtol is gondoltam.Szóval azóta szinte minden nap velem van.Mondja,hogy velem akar komoly kapcsit,mégis még mindig fent van ő is meg én is társkeresőn.Viszont már eljegyzett és nemrég szóba hozta ,hogy jövő nyáron lehetne az esküvő.Ez mit jelent? Valóban vajon nem teszi meg többször? Képes valóban megváltozni?2008. szept. 15. 23:11
1/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de szerintem nem változik meg. Talán csak rossz a lelkiismerete.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Sajnos én is ettől tartok,igy viszont nem szivesen forditanám komolyabbra a dolgokat,hiszen ugyis válás lenne belőle:((
2008. szept. 15. 23:18
3/12 anonim válasza:
5 hónapig volt melletted másik nője!!
Térj már észhez (már bocsánat) ! Hogy merülhet fel benned a megbocsátás ezek után? Szerintem szakíts vele minél előbb!
Az ilyen ember nincs tekintettel senkire, csak magára. Soha sem szeretett téged!
4/12 anonim válasza:
Ugyan, már ő maga is bozinyította, hogy nem tud, azaz inkább nem akar megváltozni. Ejtsd.
5/12 anonim válasza:
Ja a pasid egy csajozógép. Szerinted ha jár valakivel 5 hónapig, az mennyire hihető, hogy nem feküdtek le? Már az első héten megvolt neki... Még annyi vér sincs a pucájában, hogy bevallja! Férfi az ilyen?
6/12 anonim válasza:
Ja és előfordul, hogy vki azért féltékenykedik ha saját félrelépését takargassa. Nagyon, nagyon drasztikus észheztérésnek kéne bekövetkeznie, hogy valóban megváltozzon. MOndjuk, hogy rájöjjön, és valóban megijedjen, megdöbbenjen a felsimeréstől, hogy tényleg elveszít, ha újból félrelép. De jó lenne az, hogy továbbra is kívánja a többi nőt, csak a következméynektől való félelem tartja vissza? Én a helyedben hagynám ezt a pasit.
7/12 A kérdező kommentje:
És nem tudtok tanácsot adni hogyan váljak el tőle ha olyakor még fenyeget is hogy ez és ez lesz ha elhagyom.
2008. szept. 16. 00:03
8/12 anonim válasza:
Mivel fenyeget? Ha azzal, hogy bántani fog, akkor mond meg apukádnak, vagy ha van fiú tesód, akkor neki is, aztán ha beszélnek a sráccal, akkor majd meggondolja magát.
Ha meg azt mondja, hogy öngyi lesz, ha elhagyod, akkor meg szakíts vele minél előbb! Miért kellene magadra venned ezt a terhet? Erőszakkal nem lehet rávenni valakit, hogy szeressen. Nem lesz öngyilkos, úgy is gyorsan talál valakit utánad!
Bármelyik verzió is a valós (ha egyeltalán jó az egyik), csak ismételni tudom magam: Férfi az ilyen?
10/12 A kérdező kommentje:
pl,hogy nem fog leszálni rolam,az uj pasimat nem fogja békén hagyni. Ilyenekkel.
2008. szept. 16. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!