Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a párkapcsolattal járó dolgokból. Fog ez
változni?
Hát, ha valakit igazán szeretek akkor ez nem gond. meg van a közös hullámhossz?
De gondolom te inkább olyan szabadabb típus vagy, amit megértek. Te tudod mit szeretnél igazán, mit érzel iránta, vagy akarod-e egyáltalán ezt a kapcsolatot.
2011. szept. 7. 17:05
2/16 A kérdező kommentje:
Hát megis van meg nincs is meg a közös hullámhossz.....annyit tudok hogy sokkal egyszerübb volt az életem még szingli nöként...
Akkor minek neked párkapcsolat? Minden kapcsolat kompromisszumokról szól, ha nem megy lépj ki belőle.
2011. szept. 7. 17:10
Akkor neked nem való a kapcsolat... ilyen is van, te beletartozol. Nem kell erőltetni, vagy egy ugyan ilyen szabad embert kell keress!
2011. szept. 7. 17:11
5/16 A kérdező kommentje:
Lehet csak annyi a bajom hogy tapasztalatlan a másik fél...nem éreztem magam még így ahogy most egy párkapcsolatban sem :S
Ha egyszer kirakod ezt a pasast és olyannal kezdesz párkapcsolatba, akibe szerelmes vagy, meg fognak oldódni a problémáid.
A szerelem legjobb fokmérője, hogy mennyire vágysz a szabadságra. Esetedben erősen közelít a nullához. Hány éves vagy?
2011. szept. 7. 17:14
hát b@zd+ dobd ki ha ennyire terhedre van, ezt a hü.lye kérdést... kit érdekel, hogy bajaid vannak a párkapcsolattal? magánügy, ez a te problémád, és nem is értem mit vártál, hogy majd mit írunk neked? hogy: jajj virágszál ne aggódj, majd minden rendben lesz, tutira a pasid a hibás, te meg egy ártatlan angyalka vagy, f@szt! egyszerűen csak r*b@nc vagy és azt jobban élvezted ha minden nap 5 pasi b@szott meg mint hogy 7 hónapja ugyanazzal kell du.gnod... hát most előtörtek r*b@ncos ösztöneid, hát húzzál vissza a sarokra, ha honvágyad van...
2011. szept. 7. 17:18
8/16 A kérdező kommentje:
17:14,
24 éves vagyok,a barátom meg 25 és én vagyok neki az elsö nö az életében.....bocs a hibákért de nem magyar a billentyüzet ..
9/16 A kérdező kommentje:
17:18,
hogy te mekkora egy féreg vagy...
aki a világra nyomott az a r*b@nc.Neked szeritem valami nincs rendben az agyaddal.Egész életemben az a 3. pasim,attól hogy vannak ilyen gondjaim az nem biztos hogy r*b@nc vsgyok.Inteligencia szinted meg egyenlö egy hintalóéval
Sokat megjárt nőként én ugyan így vagyok.Csak annyival másabb hogy,7 éve folyamatosan szünet nélkül kapcsolatokba élek és elfáradtam.Unom le futni ugyan azaokat a köröket,megismerni....megmutatni magad hogy milyen is vagy....Aztán rádöbbeni hogy,ő nem tudja azt amit ez előző,beszámolni mindenről és várni a csodát hogy ő lehet hogy még sem olyan mint a többi.pff.....eltelik egy idő és rájössz hogy,megint benézted és csalódtál!!!!Ha mégegyszer egyedül leszek biztos hogy,nagyon sokáig egyedül leszek mert elegem van:S
2011. szept. 7. 17:45
Kapcsolódó kérdések: