Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van a párkapcsolattal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a párkapcsolattal járó dolgokból. Fog ez változni?

Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés.7 hónapja vagyunk együtt,de elegem van már abból hogy nem vagyok "szabad",tehát nem tudok azt csinálni amit akarok,és alkalmazkodnom kell....
2011. szept. 7. 17:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát ö nem tud semmit,kezdö még,nagyon kezdö...kissé elegem van már.olyan mintha a gyerekem lenne,anyáskodnom kell felette,meg mindent elmagyarázni... :/
2011. szept. 7. 17:48
 12/16 anonim ***** válasza:
említenél pár dolgot ami miatt gyerekesnek/kezdőnek/bénának találod? eleinte is így volt vagy beleuntál?vagy először fülig szerelmes voltál?
2011. szept. 7. 18:14
 13/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy kezdö,mert én vettem el a szüzességét.Eleinte tetszett még hogy "tanítgatom",de mára belefáradtam.Nem tudom magamról 3 perce se levakarni.Max a wc-n van nyugtom...olyan mintha egy gyerek lenne akit nem lehet magára hagyni...
2011. szept. 7. 18:22
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

ma 17:18 Ostoba vagy, primitív, agresszív, és egy komplett ribifóbiás nőgyűlölő f@szkalap!!!! Remélem sosem kapsz nőt!!!

ma 18:22 :DDD

Érthető! Neked férfi kell, és nagyon kiábrándultál! Ebből ki kell lépni! Vagy összetöröd őt, vagy nem. Azért kezdj el lépkedni a kijárat felé! Remélhetőleg ő nem olyan mint pl a gyáli roh@dék, akivel szakított a barátnője, ezért egyszer hátba lőtte, majd odalépett és kivégezte egy fejlövéssel!

Normális igényeid vannak, és minél tovább maradsz ebben a kapcsolatban annál több időt vesztegetsz el!

2011. szept. 7. 19:28
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom, hogy a 17:18-ast miért kell leugatni.

De most egyből feltámadt a híres női öntudat. És még csak véletlenül sem lehetsz őszinte igaz? Hét hónapja vagy vele és nem jó, erre nem, hogy közölnéd vele, hogy bajod van, idejössz és elkezdesz rinyálni. Ezt tetézed azzal, hogy éretlennek nevezed őt 25 évesen, mert nem volt még nője. Erre te 24 évesen úgy viselkedsz, mint valami hülye tini lány. Te aztán nagyon érett vagy és tapasztalt, mert már korábban széttetted a lábadat. Hagyd ott szerencsétlent, jobb lesz neki.

Azt is bírom, hogy a nők mindig érett és tapasztalt pasiért szenvednek, de ha korábban volt 100 nője az a baj, ha nem volt még egy sem, de amúgy rendes tag, akkor meg az a baj.

2011. szept. 7. 22:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

" hát b@zd+ dobd ki ha ennyire terhedre van, ezt a hü.lye kérdést... kit érdekel, hogy bajaid vannak a párkapcsolattal? "

Kit érdekel,hogy neked mi a véleményed? elolvasod a kérdést, nem tetszik, tovább mész. Tanuld meg végre megtanulni az Visszafele gombot, és akkor nem fogsz idegrohamot kapni:).

Én is csak oda válaszolok, amihez ÉRDEMBEN tudok válaszolni. a gyakori kérdések oldal--- szerinted miért van ez az oldal? azért, hogy bármit megkérdezzünk.

ha nem tetszik tovább mész.

ennyi.

2011. szept. 10. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!