Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? ezekből a dolgokból mire lehet következtetni?
Figyelt kérdés
Egyik lány osztálytársammal elég jóban lettünk az utóbbi időben. Sokat beszélgetünk, msn en minden nap írunk egymásnak, ő is rámír, ha én nem. Sokszor veszem észre órákon, hogy engem néz. El szokott hívni, hogy együtt menjünk haza. Mindig mosolyog rám és a szemembe néz ha beszélünk. De ha a barátnői ottvannak, akkor meg alig foglalkozik velem. Őket mindig fontosabbnak tartja, néha mintha ott sem lennék olyankor. Vajon bejövök neki? Mit kellene csinálnom hogy rájöjjek? Szerintem nem vagyok a barátzónájában, de ki tudja...onnan mi a kiút, ha mégis?
Kultúrált válaszokat kérek ha lehet!
2010. dec. 9. 17:51
2/5 anonim válasza:
Szerintem is bejössz neki. Hívd el valahova.
3/5 anonim válasza:
Jaja bejösz neki, ha nem is annyira hogy teljesen belemenj de annyira igen hogy elmenjen veled valahová...
4/5 anonim válasza:
Igen.
Csak a barátai előtt nem meri kimutatni. :/
5/5 anonim válasza:
ugyanez a helyzet volt velem is de amikor elmondtam csalódnom elett de egy prbát megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!