Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehet ebből következtetni?
A barátommal szakítottunk nyár elején. Illetve ő jobban szerette volna a szakítást, mert a kapcsolat alatt tényleg sokszor elviselhetetlen voltam. Azóta nem is beszéltünk egymással. De kb 2 hete rámírt, és azóta folyamatosan beszélünk... már koncerten is voltunk együtt, pár napja meg elhívott moziba... iszogatni is elmentünk már ketten.
Nem tudom eldönteni hogy csak haverkodni akar (merthogy ugye ő szakított velem azért mert sokszor bunkóztam vele), vagy többet akar?
Nem esett szó (még) kettőnkről, illetve annyi hogy amikor először találkoztunk azóta hogy újra beszélünk (kb 1 hete) akkor mondta hogy még mindig a szeme előtt lebeg az utolsó sms-em (elég csúnya hangvételű sms volt).
Mondjuk lehet hogy még azért nem beszél ilyesmiről mert nagyon kevés ideje beszélgetünk újra.
Ja és az utolsó sms kapcsán hogy ezután ő úgy raktározta el magában a dolgot hogy akkor ez végleg lapát a részemről. dehát ő szakított velem... O.o
Ti mire gondolnátok?? Én nem tudom mire vélni...
19/L
csaj-pasi témát én nem merek felhozni, mert félek hogy akkor kiderül hogy csak haverkodni akar.... és ő sem hozott fel idáig semmi ilyesmit
rendben, megírom, én is nagyon kíváncsi vagyok rá... :P:)
igenigen én szeretnék együtt lenni vele újból... ő rák, és a rákokra azt mondják elég érzékenyek... és tényleg látszik rajta hogy mély nyomot hagyott benne az az sms. de azt már megbeszéltük még akkor amikor ezt felhozta :)
azt hogy ki kezdeményezett, nem tudnám megmondani, igazából szerintem mindketten tettünk ugyanolyan lépéseket egymás felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!