Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire lehet ebből következtetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire lehet ebből következtetni?

Figyelt kérdés

A barátommal szakítottunk nyár elején. Illetve ő jobban szerette volna a szakítást, mert a kapcsolat alatt tényleg sokszor elviselhetetlen voltam. Azóta nem is beszéltünk egymással. De kb 2 hete rámírt, és azóta folyamatosan beszélünk... már koncerten is voltunk együtt, pár napja meg elhívott moziba... iszogatni is elmentünk már ketten.

Nem tudom eldönteni hogy csak haverkodni akar (merthogy ugye ő szakított velem azért mert sokszor bunkóztam vele), vagy többet akar?

Nem esett szó (még) kettőnkről, illetve annyi hogy amikor először találkoztunk azóta hogy újra beszélünk (kb 1 hete) akkor mondta hogy még mindig a szeme előtt lebeg az utolsó sms-em (elég csúnya hangvételű sms volt).

Mondjuk lehet hogy még azért nem beszél ilyesmiről mert nagyon kevés ideje beszélgetünk újra.

Ja és az utolsó sms kapcsán hogy ezután ő úgy raktározta el magában a dolgot hogy akkor ez végleg lapát a részemről. dehát ő szakított velem... O.o

Ti mire gondolnátok?? Én nem tudom mire vélni...

19/L

2010. dec. 2. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia,és neki nincs most senki??nem lehet h van csak fasirtba vannak jelenleg?mit tudsz erről?
2010. dec. 2. 12:17
 2/9 A kérdező kommentje:
nincs senkije, ez biztos.
2010. dec. 2. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Az biztos,hogy jól érzi magát veled,de hogy mit akar azt nem tudni ennyiből.Lehet haverként tekint rád,és egyszerűen csak jól esik neki veled lógni.Nem beszéltek csajokról,pasikról?Kiváncsi leszek mi lesz ebből,majd írd meg.:-)Szerintem még ő sem tudja.
2010. dec. 2. 13:52
 4/9 A kérdező kommentje:

csaj-pasi témát én nem merek felhozni, mert félek hogy akkor kiderül hogy csak haverkodni akar.... és ő sem hozott fel idáig semmi ilyesmit

rendben, megírom, én is nagyon kíváncsi vagyok rá... :P:)

2010. dec. 2. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
jjjjjjjjjjja,h te szívesen lennél még vele?amugy milyen tipusú srác?akkoriban ki kezdeményezett?lehet megbánta a szakitást és azért emlegeti azt az egy szaros smst mert abba lealáztad.én oroszlán vagyok,azért vagy sem van egy heves,mondhatni bunkó stilusom,és bár én könnyen felejtek,van akit meglehet bántani egy smssel.inkább azt dumáld ki h nem ugy gondoltad...
2010. dec. 2. 14:01
 6/9 A kérdező kommentje:

igenigen én szeretnék együtt lenni vele újból... ő rák, és a rákokra azt mondják elég érzékenyek... és tényleg látszik rajta hogy mély nyomot hagyott benne az az sms. de azt már megbeszéltük még akkor amikor ezt felhozta :)

azt hogy ki kezdeményezett, nem tudnám megmondani, igazából szerintem mindketten tettünk ugyanolyan lépéseket egymás felé.

2010. dec. 2. 14:16
 7/9 A kérdező kommentje:
bár ő kicsit jobban tekert az ügyért azthiszem.
2010. dec. 2. 14:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha rák akkor amugyis családcentrikus,meg talán kapcsolatfüggő,nincs meg egyedül.a volt élettársam rák,két éve külön vagyunk de napi szinten tartjuk a kapcsolatot.neki sincs most senki,de szerintem ha megpenditeném h kezdjük újra kibékülnénk.szerintem valahogy közeledhetnél...egy popcornos,filmes ,beszélgetős este..hátha megnyílik jobban.
2010. dec. 2. 14:45
 9/9 A kérdező kommentje:
megfontolom, köszi! :)
2010. dec. 2. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!