Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehet ebből következtetni?
A barátommal szakítottunk nyár elején. Illetve ő jobban szerette volna a szakítást, mert a kapcsolat alatt tényleg sokszor elviselhetetlen voltam. Azóta nem is beszéltünk egymással. De kb 1 hete rámírt, és azóta folyamatosan beszélünk... már koncerten is voltunk együtt, pár napja meg elhívott moziba... iszogatni is elmentünk már ketten.
Nem tudom eldönteni hogy csak haverkodni akar (merthogy ugye ő szakított velem azért mert sokszor bunkóztam vele), vagy többet akar?
Ti mire gondolnátok?? Én nem tudom mire vélni...
19/L
Lehet rájött, hogy mégse vagy olyan elviselhetetlen :)
nem hiszem, hogy csak haverkodni akarna szerintem újra akarja kezdeni
köszi hogy írtál! :)
az a baj hogy tőlem nem kérdez ilyen dolgokat, illetve amikor először találkoztunk azóta hogy újra beszélünk (kb 5 napja) akkor mondta hogy még mindig a szeme előtt lebeg az utolsó sms-em (elég csúnya hangvételű sms volt).
mondjuk lehet hogy még azért nem beszél ilyesmiről mert nagyon kevés ideje beszélgetünk újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!