Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a csaj? Mire lehet ebből következtetni?

Figyelt kérdés

Van egy csajszi eléggé jóban vagyunk én nagyon örülnék ha összejönnénk de nem tudom eldönteni hogy mit akar mert egyszer olyan hogy majd le teper egyszer meg olyan mintha megöltem volna a családját...segítsetek légyszí mert tehetetlen vagyok és ez így nagyon nem pálya!Mitől lehet?Miért csinálja?Mit lehet tenni ellene?

Köszi a válaszokat előre is...

2009. jún. 8. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem zavarban van előtted :)

de előfordulhat hogy csakúgy barátként kezel..

de mi az hogy "egyszer olyan hogy majd le teper" ??

ezt nem értem..

sztem tisztázni kéne hogy mit éreztek egymás iránt.

2009. jún. 8. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát ezt úgy értem hogy "majd le teper" hogy pl most voltunk balcsin a hétvégén, lehívott mert ment a nővéréékhez! Amikor bent voltunk a vízben végig az ölemben ült átkulcsolta a derekamat és kb 3cm-re volt a szánk egymásétól és egyikőnk sem lépett semmit illetve mind a kettőnk megpróbálta de sehogysem jött össze mert vagy ő figyelt hirtelen máshova vagy én...hazafele a vonaton rámdölve aludt nem is tudom olyan kihívóan viselkedik néha... de néha meg olyan bunkó tud lenni hogy az valami elképesztő... :) és nagyon kezd ez már idegesíteni...
2009. jún. 8. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
legközelebb mikor meglátod menj oda hozzá ne mondj semmit , ragaddmeg a pofiját és smárold le .. ettől talán észhez tér ;)
2009. jún. 8. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:

akkor viszont tényleg lehet a csókra vár :D

egy próbát megér ha ilyeneket csinál ;)

2009. jún. 8. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is a te feladatod, hogy egyértelművé tedd a dolgot kettőtök között. :)

Lehet azért undok, mert idegesíti, hogy még mindig nem csókoltad meg :) Szóval legközelebb ragadd meg az alkalmat! :)

2009. jún. 9. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!