Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire lehet ebből következtetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire lehet ebből következtetni?

Figyelt kérdés

A barátommal szakítottunk nyár elején. Illetve ő jobban szerette volna a szakítást, mert a kapcsolat alatt tényleg sokszor elviselhetetlen voltam. Azóta nem is beszéltünk egymással. De kb 1 hete rámírt, és azóta folyamatosan beszélünk... már koncerten is voltunk együtt, pár napja meg elhívott moziba... iszogatni is elmentünk már ketten.

Nem tudom eldönteni hogy csak haverkodni akar (merthogy ugye ő szakított velem azért mert sokszor bunkóztam vele), vagy többet akar?

Ti mire gondolnátok?? Én nem tudom mire vélni...

19/L

2010. dec. 1. 18:23
1 2
 11/13 anonim válasza:
szerintem ez csak azért van, hogy megmutassa, hogy ő makacs és neked kell küzdened. ő akarja de , hogy neked is meg kell küzdened azért a közös jövőért, és valószínűleg nem hiába kezdett el veled újra találkozni. :) állj hozzá optimistán. vagy ha nagyon bizonytalan vagy akkor kérdezz rá kerek perec, hogy mit szeretne. :)
2010. dec. 1. 19:02
 12/13 A kérdező kommentje:
huh ahhoz gyáva lennék... de próbálok pozitívan állni a dologhoz, köszi!
2010. dec. 1. 19:14
 13/13 A kérdező kommentje:
de azért várom további emberek gondolatait is, szeretnék minél több véleményt :P
2010. dec. 1. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!