Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bízzak benne? Van egy barátom, akivel már november óta vagyunk együtt, és már együtt is élünk! Viszont van egy-két olyan jel, ami arra enged következtetni, hogy nem biztos bennem.
Igaz vannak olyan megjegyzései, amik hosszútávú tervekre utalnak, aminek én is részese vagyok, de én még mindig úgy érzem, hogy a volt nőjéhez "vágyik" vissza. A mai napig tartják a kapcsolatot, egyrészt kutyák miatt, másrészt valami üzlet miatt. A neki hozott ajándékomat, pl. "véletlenül" nekiadta. Ez mit jelenthet. Vannak telefonhívásai, amik miatt félrevonul és az esetek többségében női hangot hallok. Az tény, hogy az előző barátom miatt megingott a bizalmam a férfiakban, már nincs meg bennem az a bizonyos ősbizalom. Sokszor nagyon kedves, aranyos, figyelmes, és mindig odafigyel rám. De ott van az a DE! Sokszor próbáltam vele megbeszélni ezt, de nem találok megfelelő időpontot erre. Mégis hogyan kezdek bele, hogy mondjam meg neki, hogy a bizalom részemről hiányos.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mindenkinek szép napot!
Nem olvastam végig, nem is kell reflexből rávágom, hogy, ha hamar beadod a kulcsot akkor hamar rá fogsz csapni...
Az együtt élés nem csak egy fogalom, és a "közösülés" sem csak egy fogalom, azt javaslom, hogy vesd próbák elé, és nézd meg hogy produkál...Majd azután formálhatsz véleményt róla :)
És még mindig nem fejeztem be a válasz írást.. kifelejtettem azt is, hogy úgy tudod megbeszélni, hogy komoly leszel...
Ha elég "szenvedélyes" vagy, akkor tudod korrigálni a dlgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!