Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz tapasztalat miatt már rá sem bírok nézni a férfiakra. Változni fog ez még?
Most hadj egy kis idot, es pihenj meg lelkileg, tehat ne akarj kapcsolatot teremteni.
Majd eljon az eletedben az, akit majd szeretni fogsz, amikor ez jelen lesz a reszedrol, akkor mar te vagysz a masik erintesere!
Első,ez nem segített rajtam nagyon XD
http://www.youtube.com/watch?v=w6HEtrVWfM0
Második, köszi. Csak néha már sürgetném magam, mert már 23 vagyok... Néha ugy érzem, soha nem jön el az "igazi", vagy már túl leszek a 30-on mire eljön azt pedig kicsit későnek érzem :(
Szerintem felesleges még ezen aggódnod. Még fiatal vagy, és majd idővel rájössz, hogy bizony kell valami pasi! :)
Minden bizonnyal a múlt kísért még mindig. Valakivel együtt lenni, akitől már-már undorodik az ember...nem lehetett túl kellemes élmény. Ugyanakkor buta is voltál, mert nem szabad ennyi időt olyasvalakire pazarolni, akihez nem vonzódsz. Ebből most tanultál, és máskor remélhetőleg nem követed el ezt a hibát.
Ne akarj mindenáron pasit. Akármint is mondanak a körülötted lévők, nem késtél még le semmiről. :)
Velem is volt már hasonló, egyszer összejöttem egy olyan fiúval, aki nem vonzott nagyon, viszont elég intelligens meg kedves volt. Gondoltam be lehet mutatni a szülőknek, akkor leszállnak rólam, hogy hol a pasi, meg mégsem leszek egyedül. Aztán valahogy egyre jobban taszított, nem tetszett az illata, meg undorodtam a hasán a redőktől. Aztán kb. egy hónap múlva nagyon csúnyán szakítottam vele, és egy évig nem is jártam senkivel. Egyszer láttam egy szórakozóhelyen és kirázott a hideg, elbújtam, nehogy észrevegyen. Azóta jól megvizsgálom, elég vonzó-e a fiú, mielőtt valami komolyabb lenne vele.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!