Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet ennek az oka? Fog ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ennek az oka? Fog ez változni? :/

Figyelt kérdés

Több, mint két hónapja megismertem egy fiút, akivel rögtön nagyon jó kapcsolatba kerültünk. A második héttől kezdve a hétvégéket nála töltöttem, péntek déltől vasárnap estig vele voltam, szinte szavak nélkül megértettük egymást (de nem történt köztünk soha semmi). Mindenki csodálkozott, hogy két ember hogy lehet így egymásra hangolva.

Három hete összejöttünk, és azóta elkezdett megromlani a viszonyunk: az első hét még nagyon jó volt, a második héten volt egy kisebb összezördülésünk, a harmadikon pedig volt, hogy két napig nem is beszéltünk...

Lehet, hogy az a probléma, hogy túl sok időt töltöttünk/töltünk együtt?

2011. okt. 3. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Megjelent a dead island azt kockul
2011. okt. 3. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Az meglehet
2011. okt. 3. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
én most épp COD-ozok
2011. okt. 3. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Szal az elmúlt 3hétben már lefeküdtetek????

Lehet nincs köztetek kémia szerintem :S

Szerintem nem a túl sok idő a probléma,csak nem illetek össze.Én a helyedben nem erőltetném....

2011. okt. 4. 00:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem feküdtünk még le egymással. A kémiával meg pont, hogy nincs gond...
2011. okt. 4. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!