Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ott hagyjam? Várjak még? :S

Figyelt kérdés

Másfél éves kapcsolat...már nem érzem jól magam benne. sok vita.. az, h nem tudjuk megbeszélni a dolgokat.. a kis füllentések a barátom részéről.. úgy érzem már nem szeret.. pár hónapja furcsán viselkedik, rá sem ismerek, ahogy beszél, ahogy néz... szinte minden nap találkozunk, tehát nem gondolnék arra, h van vki más neki.

Elhiszem h szeret, csak nem úgy! elég rossz úgy szerelmesnek lenni, h nem viszonozzák.. amióta együtt vagyunk 5x feküdtünk le egymással(nem is sok ideig tartott, nem is élveztem, és ő vette el a szüzességem) tehát az kimondottan kevés.. többször szeretnék vele együtt lenni.. de ő nem.

többször megpróbáltam vele szakítani, de nem hagyja.. és nekem fájna sztem a legjobban.

Hónapok óta a szakításon gondolkozok.. idegbeteg vagyok, állandóan kérdezgetem h szeret-e, nem hiszek már neki... az előző bnőjével úgy volt együtt fél évig, h nem is szerette!! és ha engem se szeret, csak kényelemből van velem?:S

na mi legyen szerintetek?

próbáltam próbára tenni..ha megkérem vmire akk megteszi, lehet rá számítani.. meg azt mondja ha nem szeretne, akk nem találkozna velem minden nap..jhaj nem tudom mitévő legyek... én már nem értek semmit:(

2010. márc. 22. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Sokat találkoztok, valószínű már unalmas a sok együtt lét.
2010. márc. 22. 20:17
 2/6 A kérdező kommentje:
nem én hívom, ő jön hozzám! mtam h sokat találkozunk.. és h ez megöli a kapcsolatot. de nem, mer szte ez hülyeség,..hát jó:D
2010. márc. 22. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:

mondd azt,h. szeretnél egy kis szabadságot,találkozzatok heti 1x. egy idejig. ha szeret emgérti,h. neked ez fontos. ne hívjon, ne keressen

majd azon az 1 napon taliztok. és anniy érdekesség fog történni higgyétek el. Majd megosztjátok egymással mi történt veletek azon a héten. Szexelni ne szexeljetek. Kdierül majd neked,hogy szeret-e igazán,hidd el.)

2010. márc. 22. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem érzed jól magad, vitáztok akkor szerintem lépni kell. Majd jön más, akibe sokkal jobban beleszeretsz és viszonozza. Ne várd meg amig meggyülölitek egymást! A döntésed mellett állj ki, mozdithatatlan legyen az álláspontod és jottányit se engedj! (különben még 6 évig nem tudod majd magadrol levakarni, ugy mint én anno).

2010. márc. 22. 21:00
 5/6 A kérdező kommentje:
de nagyon hiányozna, és ilyen fiút nem találok másikat, mint Ő!
2010. márc. 22. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Gondold végig, tedd egymás mellé a jó dolgait, amiért szereted, meg a rossz dolgait amit utálsz benne, meg amiért vele maradnál...

Ha egy kicsi kétséged is van a- felöl, hogy ö az igazi (legalább egy pár évig szerelmet és odaadást tudnál neki adni ), csak akkor maradj vele.

Amúgy meg persze szereti az ember azt akinek megmondja, hogy :"Figyu!-ez igy nem müxik,hagyjuk egymást...!"

2010. márc. 24. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!