Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az eszemre vagy a szivemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eszemre vagy a szivemre hallgassak? Nagyon szeretem exem, de neki már van valakije. De engem szeret. Mégse szakít a párjával. Én meg most ezek után hagyjam a pi**ba, vagy várjak rá míg szakít a párjával? :S De az meg mikor lesz? :S Hiába kérdezem.

Figyelt kérdés
(1 évig voltunk együtt)
2010. okt. 4. 16:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a szívemre hallgatnék :)
2010. okt. 4. 16:02
 2/8 A kérdező kommentje:

De az meg az, hogy akkor várjak rá:(

nem tudom mit tegyek :(:(

2010. okt. 4. 16:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de nem várhatsz ilyet, hogy majd csak egyszer szakítanak, és akkor te majd újra színrelépsz.
2010. okt. 4. 16:18
 4/8 A kérdező kommentje:
de nem szereti :S
2010. okt. 4. 16:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem szereti, ennek ellenére vele van. Az ilyen embert messze elkerülném.
2010. okt. 4. 16:28
 6/8 A kérdező kommentje:
:/
2010. okt. 4. 16:33
 7/8 anonim ***** válasza:

ma 16:28 vagyok

Tudom, hogy fájdalmas a dolog, de gondold meg: hosszú távon mi garantálná, hogy veled is azért legyen együtt, mert szeret?

2010. okt. 4. 16:39
 8/8 anonim ***** válasza:
nem szereti és mégis vele van... menekülj ettől a pasitól!!!!!
2010. okt. 4. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!