Tudom, hogy el kellene hagynom, mert hosszú távon nem leszek boldog vele. De képtelen vagyok rá, mert szeretem. A szívemre vagy az eszemre hallgassak?
Szívem szerint kitartanék mellette, de az eszem azt súgja hogy el kell hagynom. Ha iszik rettentően rondán beszél velem, kezet nem emelt rám, de kitudja mi lesz később. A családom jól kijön vele, de sokat veszekszünk, mert a munkahelyi stresszt rajtam vezeti le. Betegesen féltékeny, sokat melózik, alig vannak közös programjaink. :(
De szeretem, és ő is, csak ő ilyen, nem fog megváltozni. Mellesleg apukám is ilyen, anyuval már lassan 20 éve vannak együtt. Tehát nem lehetetlen küldetés lenne ha kitartanék mellette. Ő már a közös jövőnkről beszél, én azt érzem, nem lesz belőle semmi. :(
Minden kapcsolatban van "fent és lent" ti most lehet éppen lent jártok, de én a leírásodból ítélve úgy gondolom nagyon de nagyon szeretitek egymást érdemes adni esélyt a jövőnek, viszont lehet, hogy kis időre lenne szükséged. (?) Talán az is segíthet ha feldobod valamivel a kapcsolatot! Sőt biztos segít! Ilyenre gondolok mint például... gyertyafényes vacsora.. egy új fehérnemű.. pezsgőzés a kádban... kirándulás kettesben...Balaton part.... :)
Sok boldogságot és sok sikert!
Köszönöm. Most jöttünk haza nyaralásból. 5 napig voltunk, 4. nap délben annyira megártott neki a sör, hogy összevesztünk. Csúnyán beszél velem, szavakkal bánt. Megbeszéltük, hogy nem akarjuk elveszíteni egymást, meg is ígérte, hogy ritkábban fog inni. Tegnap azt mondta nem ivott semmit. 1 órával később bevallotta, hogy 3 sört megivott. Normálisan, veszekedés nélkül leültem vele beszélgetni, hogy tudja hogy így nem lesz jó. Azt mondta, őt nem érdekli. Tudom hogy csak a pia miatt mondja ezt. :(
Amúgy ha józan nagyon rendes és figyelmes, bókol stb.
Csak akkor lehetsz igazán boldog, ha a szíved dönt.
Viszont kérdés, hogy ti összetartoztok-e. Ha igen, akkor van benned elegendő erő, hogy felülkerekedj az ő szenvedélyén és vissza tudod fogni azokat a dolgokat, amik neki ártanak és rossz hatással vannak rá, és képes vagy elérni, hogy ne te legyél a lábtörlő. Ha ezekre nem vagy képes, ha nincs benned elegendő erő, akkor nem tartoztok össze. Nem csak neki kell ígérgetnie és cselekedni, hiszen a társa vagy és a társ egyik dolga, hogy segít.
Már szóba került hogy felmond a munkahelyén, keres másik melót (lehetősége van rá, hogy máshova menjen), de mégsem teszi meg. Nem élne ennyire stress-es életet, nem inna alkoholt, csak ritkán, és a kapcsolatunk is jobb lenne.
Viszont nem várhatom el tőle hogy felmondjon. (Most 180at keres, a másik munkahelyén 160at kapna kb. Nem kellene túlóráznia, amiért nem fizetnek mert papíron ő nem túlórázik, nem idegeskedne stb.)
Hűű nagyon sajnálom:( ez már tényleg sok. Elhiszem, hogy igazán szeret Téged, de akkor is meg kéne ennyit tennie érted, hogy nem iszik. .. és igen, a szüleidnek lehet, hogy összejött, de te arra alapozz, h neked mi a jó! Lehet, hogy egy kis időt kellene kérned amíg átgondolod, hogy még megtudna-e változni. Reméljük igen, de ha nem akkor jobb lenne másnál keresni a boldogságot... :(
Velem is volt már így az előző kapcsolatomban, csúnyán beszélt velem a barátom és elvárta, hogy minden úgy legyen ahogy ő akarja... túl későn jöttem rá, hogy nem függhetek egy embertől és nem tehetm eg velem bármit attól , mert nagyon szeretem őt.
neked is ezt javaslom, ha nem megy tovább kel lépni ! :(
Ha látsz változást nála akkor jó:)
Talán a barátod is okul majd ebből: " akkor jövünk rá mennyire szeretünk valakit, amikor már nem lehet velünk..."
hagyd, hogy egy kicsit megküzdjön a szerelmedért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!