Tudom, hogy el kellene hagynom, mert hosszú távon nem leszek boldog vele. De képtelen vagyok rá, mert szeretem. A szívemre vagy az eszemre hallgassak?
Szívem szerint kitartanék mellette, de az eszem azt súgja hogy el kell hagynom. Ha iszik rettentően rondán beszél velem, kezet nem emelt rám, de kitudja mi lesz később. A családom jól kijön vele, de sokat veszekszünk, mert a munkahelyi stresszt rajtam vezeti le. Betegesen féltékeny, sokat melózik, alig vannak közös programjaink. :(
De szeretem, és ő is, csak ő ilyen, nem fog megváltozni. Mellesleg apukám is ilyen, anyuval már lassan 20 éve vannak együtt. Tehát nem lehetetlen küldetés lenne ha kitartanék mellette. Ő már a közös jövőnkről beszél, én azt érzem, nem lesz belőle semmi. :(
Ő sem ver engem. Csak amikor iszik, szavakkal bánt. (Ha felidegesítenek, megy ez nekem pia nélkül is).
10:37es! Az, hogy megkérdezed a korom, meg hogy mióta vagyunk együtt, ebben mi a segítség?!
A válasz nagyon egyszerű. Mindig hallgass a szívedre! Az eszed sokszor becsap. A baj azzal van, hogy amit a szív igaz hangjának vélünk, az olykor nem is az. Ebből van a sok gubanc.
A leírásodból nekem az jött át, hogy Te újra akarod élni a szüleid életét, megjavítva azt, bebizonyítva, hogy lehet az jobb. "Mellesleg apukám is ilyen, anyuval már lassan 20 éve vannak együtt." Ezt biztosan nem véletlenül írtad le, ilyen "véletlenek" nincsenek. Ez a LÉNYEG az egészből. Akármi is lesz a döntésed eredménye, ezen gondolkozz el! Ezen kellene dolgoznod, mert ez lehet a kulcsprobléma. A többi ennek csak a tünete. Ha ezen nem lépsz túl, akkor lehet, hogy most a fentiek tanácsára elhagyod ezt az embert, majd keresel egy hasonlót, hiszen a problémát nem oldottad meg, a leckét nem tanultad meg. Ha innen nézem, ne hagyd el, mert még nem "végeztetek", van még közös dolgotok. Ha pedig azt is hozzáveszed, hogy most még nagy eséllyel egy másik ilyen embert eresnél a helyére, akkor az egész csak felesleges szenvedés. De TE döntesz, a TE életed.
Ui.: Esetleg olvasd el ezt a könyvet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!