Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak rá vagy hagyjam?
szia,ha te nem tudod erre a valaszt akkor en honnan tudjam,miert szakitottatok?
De na megprobalok valaszt irni,a kerdesben ugy ertem hogy o hagyott el teged,ennek lehetnek komolyabb problemai is,megunt mert mindennap ugyanazt a dolgot csnaltatok nem volt valtozatossag a kapcsolatban,vagy lehet hogy valamit megtudott rollad,de mindenesetre ezt ti kellene megbeszelyetek,mert egy annyit megerdemelsz hogy tudd miert hagyott el,fogalmam sincs erre mit irjak.
19 11 es,es ha en 21 fiu vagyok es ebben a helyzetben vagyok,akkor mit tegyek hogy ujra visszakapjam a baratnom,mert csak ugy odamegyek hozza es elmondom hogy hianyzik meg minden akkor nem fogom,o szakitott velem.
kerdezo te gondolkozzal el es tedd magad a helyebe, hat e fiu lennel es a lany lenne a mostani helyzetben,mit csinalnal?
szerintem erre a kerdesre ha megkapod a valaszokat akkor nem is fontosak a mi kommentjeink segiteni probalok,amugy elso vagyok
19 11 es itt 19 07 es, vetel,:))
na szoval az van hogy mi most is jol egyezunk,barat szeretek maradni a volt baratnoimmel,mert nem ellenseg voltam veluk :)
na de rollad???
Szerintem ha megcsalta a baratnojet veled akkor szeretett ez logikus,csak ha regebtol egyutt van a baratnojevel akkor nem hadja csak ugy el egy bizonytalan kapcsolatert,mert nem tudhatja hogy neked mik a szandekjaid,vagy talan sajnalya a baratnojet hogy elhadja (tapasztalat voltam ebben a helyzetben),vagy sajnos az is lehet hogy csak egyszer akart teged mert jo csajnak latott kulsoleg,tobbminden lehetseges
Te leszel bonnie es en Clyde egyszerubb igy :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!