Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne érezzek igy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne érezzek igy?

Figyelt kérdés
van egy barátom és valahogy unok kimenni vele de amikor együtt vagyunk akkor odáig vagyok érte.....szakitsak vele? vagy hagyjam még hátha jóbb lesz?
2010. márc. 22. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem várj még,kár lenne elrontani azzal,hogy kapkodsz!
2010. márc. 22. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:

kérdés, mióta vagytok együtt? ha ez régóta így megy, vagy változtattok a dolgon, vagy pedig csak megszokás az egész, ezért nem színezi úgymond azokat a pillanatokat a párod, amikor "kimentek"..

jelek pl.: teljesen máshol jár az agyad, másfelé nézegetsz ilyesmi.

2010. márc. 22. 19:39
 3/4 A kérdező kommentje:
ugy 5 hete vagyunk egyutt...es az a sz@r hogy holnap van a szuletesnapja meg naon szeret engem es en unom el magam melette.:-|
2010. márc. 22. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:

5 hete hmm, akkor még nem vagytok olyan "régóta", persze kinek-mi-mennyi stb. de mindenképpen beszéljétek át, hogyan tovább, csak sajnálatból ne maradj mellette, akár születésnapja van, akár nincs, azt előbb vagy utóbb észre venné és amúgy sem ésszerű húzás :/

ha ő nagyon szeret, meg kell értenie, ( nyilván nem fogja ) de muszály lesz továbblépnetek valamerre..

az élet nem áll meg, mindketten túlfogjátok élni :)

2010. márc. 22. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!