Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoljak, mit érezzek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak, mit érezzek? Párom a jóban mellettem van de ha rossz passzban vagyok akkor le. A fejemet, söt szinte még belémrúg!

Figyelt kérdés

11éve vagyunk együtt.Túloznánk ha azt mondanám hogy egy harmónikus kapcsolat.Ha jó idöszakom van akkor minden szép és jó de ha rossz passzban vagyok akkor..... :(

Biztos hogy van egy bizonyos depresszióm.Idönként kiborulok akkor érzékenyebb vagyok,ingerültebb.De mellette ezer egy gondom van.Egy hónapja beteg vagyok,alig tudok aludni olyan fájdalmaim vannak,(nögyógyászati betegség),ma még meg is betegedtem és elég keményen.Reggel szóltam neki hogy hagyjon egy picit békén mert nyügösebb vagyok.Normálisan szóltam,szóval nem balhéztam.Erre besértödött és bejelentette ma már nem szól hozzám.És tényleg nem szól,söt mikor próbáltam vele beszélni átöleltem közölte velem hogy fogjam be mert a végén már tényleg vitatkozva beszéltem vele.De könyörgöm arra lenne szükségem hogy átöleljen,megvigasztaljon.Erre még Ö is lök egyet rajtam.Egyre többször jut eszembe hogy minek is élek,jó lenne már ha vége lenne ennek a rossz életnek.Nem fogok öngyilkos lenni nem szeretnénk tényleg de egyszerüen már sok a sok probléma.Anyagi gondok,a monótom élet csak a gyerekek,mosás fözés plusz párkapcsolati problémák.

Miért csinálja ezt?Ha aranyos kedves mosolygós vagyok akkor mellettem áll de ha sz@rban vagyok belém is rúg még Ö is.

2010. márc. 26. 09:25
 1/8 anonim ***** válasza:
ez depresszió... ne haragudj, de neked pszihológushoz kellene fordulnod. a bajokat, problémákat, gondokat fel kell tudni dolgozni. mindenkinek vannak bajai, sőt, van akinek hatalmas nagyon gondja, mégsem ilyen. oké, hogy néha rossz kedved van. de mi az, hogy van, hogy rossz kedved van és akkor azt nem érti meg? van egy uncsitesóm, ő pont ilyen. a párja 3 évig bírta így mellette, utána elhagyta, amit megértek.. már mindenki kerüli, mindenkinek csak panaszkodik, mindig rosszkedvű... te is arra a sorsa akarsz jutni, hogy elhagyjon? és ne legyenek barátaid? meg keserű legyen az életed? legyél optimista, fogd fel a dolgokat másképp. hidd el, ha nem megy egyedül, akkor menj dokihoz. abban nincs semmi szégyelnivaló, hidd el. ő legalább segít. és már vannak önkormányzati dokik is, ahol még fizetni sem kell. vagy ha nem akarsz, akkor meg járj el jóga tanfolyamra, vagy kapcsolódj ki egyedül. főleg ha ideges vagy. menj sétálj egyet, vagy bicajozz vagy tornázz, vagy amit szeretsz csinálni. a pároddal meg legyél kedvesebb, ha éppen rossz paszban is vagy. mert gondolj bele, mi lenne ha te mindig jó kedvű lennél, ő meg ilyen-olyan. az agyadra menne biztos. úgyhogy változtass mindenképp. én megértem a betegségedet is, de hidd el, mindenki tudna panaszkodni. vannak durvább dolgok is az életben és mégis jókedvűen vészeljük át.
2010. márc. 26. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:
előző vagyok. még annyit hozzáfűznék, hogy a pároddal meg beszélj. szervezz egy romantikus vacsit, ahol nyugodtan tudtok beszélgetni a problémákról. vagy menjetek el kettesben valahova. hidd el, tetszeni fog neki is és legalább tudni fogod hányadán is álltok valójában... de ha ő nem hajlandó erre, vagy tényleg nem ért meg téged és nem is akar meghallgatni, amit kétlek, akkor pedig lépj ki a kapcsolatból. a lényeg, hogy soha nincs késő változni - változtatni...
2010. márc. 26. 10:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért nem mondod el neki ezt igy ahogy leirtad?Nem tudom mennyire tudtok beszélni az ilyesmiröl de szerintem nagyon fontos lenne hogy feltárd neki a problémát éslmond hogy téged zavar ha nem áll melletted és arra vágysz hogy az is megfordult a fejemben hogy beleunt az örökös rinyálásba.Irtad hogy hullámzó a kapcsolatotok és a hangulatod.Lehet hogy megunta már és ezzel probálja megoldani a dolgokat hogy "leperget magáról"."te vagy a hülye mert igy csináltad,minek kellett ez is,miért nyávogsz állandóan"persze lehet hogy nem szó szerint de valahogy ezeket a gondolatok képzelem a fejébe.Ajánlom hogy probálj beszélni szakemberrel.A neten vannak online pszivhológusok(pl.www.webbeteg.hu)hogy kicsit megerösitsen és Te pedig beszélje vele hogy probálja átélni a nehézségeidet,átérezni a gondjaidat,legyen turelmesebb veled,.Mindekettötönknek változni kell mert ez igy nem jó és csak 1x éltek.Ne rontsátok el!sok szerencsét!Ja a betegségeddel kapcsolatban,probáld hinni hogy átvészeled és minden renben lesz.Tégy meg mindent a gyógyulásért és ess tul mielöbb ezeken a dolgokon!
2010. márc. 28. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:
elözö vagyok lemaradt egy rész:arra vágysz hogy szeressen és támogasson.
2010. márc. 28. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
24%
Csodálkozol? Ki szeret egy nyűgös mindig rosszkedvű p*csával beszélni meg vele foglalkozni? Teljesen megértem a párod, neked kell változtatni nem neki.. istenem... milyenek a nők...
2010. márc. 28. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég az önsajnálatból,nyisd ki a két szép szemed!

Anyuka és feleség vagy!

Ha a házimunkát és a gyereknevelést és az ezzel járó monotonitást csak nyűgnek és kötelességnek fogod fel,akkor ott nagy a probléma.És elsősorban veled,ha így érzel!

Mégis mit gondolsz melyik az a férfi,aki képes egésznap egy búval+b*szott nőt nézegetni és még ölelgetni és csókolgatni is?Egyik se.

Kösd fel a nyúlcipőt,és állj fel!

Merd elhinni,hogy te vagy a világ legjobb anyukája és felesége,és nője és gondold át a helyzetedet!Ha nem lábalsz ki ebből,akkor csak rosszabb lesz,a férjed pedig nem fog csak úgy megváltozni a kedvedért!

2010. márc. 28. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok,23L még valami:

Ha a párod nem képes észrevenni az értékeid,akkor próbáld meg azokat láthatóvá tenni,egy kicsit tegyél magadért,hogy jobban érezd magad!Bár mos beteg vagy,megmondhatnád neki,hogy szűkséged van egy kis pihenésre és ne haragudjon amiért szomorkás és gyenge vagy,viszont várjon rád,mert képes vagy meggyógyulni és jobban lenni napokon belül!

Tény,hogy támogatásra szorulsz,de ez nem mehet a végsőkig.Ugyanolyan ember vagy mint a többi és a dolgod,hogy érezdtesd a szeretteiddel,hogy mindent megteszel saját magadért,de elsősorban az ő boldogságukért is!

2010. márc. 28. 17:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elöttem lèvök, gyakorlatilag mindent elmondtak, amit akartam!Ha magadba zuhansz az nem jò!Fogadd meg a tanàcsokat!Ès kìvànom, hogy lègy boldog!
2010. márc. 28. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!