Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak, mit érezzek? Párom a jóban mellettem van de ha rossz passzban vagyok akkor le. A fejemet, söt szinte még belémrúg!
11éve vagyunk együtt.Túloznánk ha azt mondanám hogy egy harmónikus kapcsolat.Ha jó idöszakom van akkor minden szép és jó de ha rossz passzban vagyok akkor..... :(
Biztos hogy van egy bizonyos depresszióm.Idönként kiborulok akkor érzékenyebb vagyok,ingerültebb.De mellette ezer egy gondom van.Egy hónapja beteg vagyok,alig tudok aludni olyan fájdalmaim vannak,(nögyógyászati betegség),ma még meg is betegedtem és elég keményen.Reggel szóltam neki hogy hagyjon egy picit békén mert nyügösebb vagyok.Normálisan szóltam,szóval nem balhéztam.Erre besértödött és bejelentette ma már nem szól hozzám.És tényleg nem szól,söt mikor próbáltam vele beszélni átöleltem közölte velem hogy fogjam be mert a végén már tényleg vitatkozva beszéltem vele.De könyörgöm arra lenne szükségem hogy átöleljen,megvigasztaljon.Erre még Ö is lök egyet rajtam.Egyre többször jut eszembe hogy minek is élek,jó lenne már ha vége lenne ennek a rossz életnek.Nem fogok öngyilkos lenni nem szeretnénk tényleg de egyszerüen már sok a sok probléma.Anyagi gondok,a monótom élet csak a gyerekek,mosás fözés plusz párkapcsolati problémák.
Miért csinálja ezt?Ha aranyos kedves mosolygós vagyok akkor mellettem áll de ha sz@rban vagyok belém is rúg még Ö is.
Elég az önsajnálatból,nyisd ki a két szép szemed!
Anyuka és feleség vagy!
Ha a házimunkát és a gyereknevelést és az ezzel járó monotonitást csak nyűgnek és kötelességnek fogod fel,akkor ott nagy a probléma.És elsősorban veled,ha így érzel!
Mégis mit gondolsz melyik az a férfi,aki képes egésznap egy búval+b*szott nőt nézegetni és még ölelgetni és csókolgatni is?Egyik se.
Kösd fel a nyúlcipőt,és állj fel!
Merd elhinni,hogy te vagy a világ legjobb anyukája és felesége,és nője és gondold át a helyzetedet!Ha nem lábalsz ki ebből,akkor csak rosszabb lesz,a férjed pedig nem fog csak úgy megváltozni a kedvedért!
előző vagyok,23L még valami:
Ha a párod nem képes észrevenni az értékeid,akkor próbáld meg azokat láthatóvá tenni,egy kicsit tegyél magadért,hogy jobban érezd magad!Bár mos beteg vagy,megmondhatnád neki,hogy szűkséged van egy kis pihenésre és ne haragudjon amiért szomorkás és gyenge vagy,viszont várjon rád,mert képes vagy meggyógyulni és jobban lenni napokon belül!
Tény,hogy támogatásra szorulsz,de ez nem mehet a végsőkig.Ugyanolyan ember vagy mint a többi és a dolgod,hogy érezdtesd a szeretteiddel,hogy mindent megteszel saját magadért,de elsősorban az ő boldogságukért is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!