Szerintetek ilyenkor mi van? Véleményekre lennék kíváncsi, mert már nem tudjam mire gondoljak? Lehet rossz volt a teszt?
Nemtudom hogy az eddigi kérdéseimmel találkoztatok e,de most megint megszeretném kérdezni a véleményeteket,főleg hátha van olyan aki még nem olvasta őket.
Szóval van két pozi tesztem.Tegnap voltam hüvelyi uh.-on,de a doki semmit sem látott.Ma voltam vérvételen.Holnap lesz eredmény.Szerintetek van még remény?De legalább vastagabb akárminek(nem jut most eszembe a neve)kéne lennie nem?Lehet h rossz volt a teszt?Gravi hcg-t használtam mind kétszer.Nagyon jól esne egy kis biztatás akármelyik irányba.
Bocs már fogalmazni sem tudok.
A helyesbítés: Mert már nem tudom mire gondoljak.
Én elképzehetőnek tartom, hogy még nagyon pici a baba, ezért nem látja. A pozitív teszt elvileg nem tévedhet (ráadásul kettő) mert a hcg hormon, amit a teszt kimutat, csak akkor van jelen a szervezetben, ha terhes vagy.
Ha jól emlékszem, én kb 6 hetesen voltam dokinál, és 12 hetesen voltam hüvelyi uh-n. Vagy történt valami olyasmi, ami arra utal, hogy elment a baba? Véreztél, vagy görcsöltél?
Nagyon de nagyon köszönöm a válaszotokat!!!
Annyira jól esik a bíztatás.Már úgy beleéltem magam hogy szerintem éjjel nem sokat fogok aludni úgy várom a holnap reggel 10 órát.Mit nézzek a leleten azt nem tudja valaki?
Béta hcgt kért a doki.Nem kézzel vizsgált hanem uh.-val.Fú lányok annyira remélem hogy jön a második bébi mintha csak az elsőt várnám ennyire.A férjem szerint is terhes vagyok csak korán mentünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!