Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ilyenkor mi van?...

Szerintetek ilyenkor mi van? Véleményekre lennék kíváncsi, mert már nem tudjam mire gondoljak? Lehet rossz volt a teszt?

Figyelt kérdés

Nemtudom hogy az eddigi kérdéseimmel találkoztatok e,de most megint megszeretném kérdezni a véleményeteket,főleg hátha van olyan aki még nem olvasta őket.

Szóval van két pozi tesztem.Tegnap voltam hüvelyi uh.-on,de a doki semmit sem látott.Ma voltam vérvételen.Holnap lesz eredmény.Szerintetek van még remény?De legalább vastagabb akárminek(nem jut most eszembe a neve)kéne lennie nem?Lehet h rossz volt a teszt?Gravi hcg-t használtam mind kétszer.Nagyon jól esne egy kis biztatás akármelyik irányba.

2010. ápr. 28. 11:44
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Bocs már fogalmazni sem tudok.

A helyesbítés: Mert már nem tudom mire gondoljak.

2010. ápr. 28. 11:45
 2/17 A kérdező kommentje:
Vagy lehet méhenkívüli?
2010. ápr. 28. 11:55
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerinted kb hány hetesnek kellene lenned?
2010. ápr. 28. 12:00
 4/17 A kérdező kommentje:
Most léptünk a 4. hétbe azóta hogy úgy voltam együtt a férjemmel hogy baba is lehet belőle.
2010. ápr. 28. 12:01
 5/17 anonim ***** válasza:
ez elég nehéz hisz a hüvelyi UH elég jól szokott működni! Így csak remélni tudom , hogy a doki nem vette észre!
2010. ápr. 28. 12:07
 6/17 anonim ***** válasza:

Én elképzehetőnek tartom, hogy még nagyon pici a baba, ezért nem látja. A pozitív teszt elvileg nem tévedhet (ráadásul kettő) mert a hcg hormon, amit a teszt kimutat, csak akkor van jelen a szervezetben, ha terhes vagy.

Ha jól emlékszem, én kb 6 hetesen voltam dokinál, és 12 hetesen voltam hüvelyi uh-n. Vagy történt valami olyasmi, ami arra utal, hogy elment a baba? Véreztél, vagy görcsöltél?

2010. ápr. 28. 12:46
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem semmi olyasmi nem történt ami azt igazolná hogy a baba elment.Főleg hogy az első tesztet pénteken csináltam az halvány volt,a másodikat kedden ami már erős pozi lett.Még az nap elmentünk a dokihoz.Tehát értetlenül állunk a dolog előtt :-((((
2010. ápr. 28. 13:38
 8/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a teszt jó volt. Asszem válaszoltam az egyik kérdésedre, ha Te vagy az.
2010. ápr. 28. 18:28
 9/17 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ott a baba, csak még nagyon pici, azért nem látta az orvos. Nem biztos, hogy a legújabb UH-os gépe van. A méh-nyálkahártyára gondoltál szerintem, aminek vastagabbnak kell lennie terhesség esetén, ezt viszont ki kell, hogy tudja tapintani a doki. Ha nem tudta, akkor másik orvost kellene szerintem keresned. A csík erősödött, nem véreztél, nem görcsöltél, akkor a pociban baba van. Majd a 6-7. hét körül menj orvoshoz, akkor már szívhangnak is kell lennie.
2010. ápr. 28. 19:58
 10/17 A kérdező kommentje:

Nagyon de nagyon köszönöm a válaszotokat!!!

Annyira jól esik a bíztatás.Már úgy beleéltem magam hogy szerintem éjjel nem sokat fogok aludni úgy várom a holnap reggel 10 órát.Mit nézzek a leleten azt nem tudja valaki?

Béta hcgt kért a doki.Nem kézzel vizsgált hanem uh.-val.Fú lányok annyira remélem hogy jön a második bébi mintha csak az elsőt várnám ennyire.A férjem szerint is terhes vagyok csak korán mentünk.

2010. ápr. 28. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!