Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ilyenkor mi van?...

Szerintetek ilyenkor mi van? Véleményekre lennék kíváncsi, mert már nem tudjam mire gondoljak? Lehet rossz volt a teszt?

Figyelt kérdés

Nemtudom hogy az eddigi kérdéseimmel találkoztatok e,de most megint megszeretném kérdezni a véleményeteket,főleg hátha van olyan aki még nem olvasta őket.

Szóval van két pozi tesztem.Tegnap voltam hüvelyi uh.-on,de a doki semmit sem látott.Ma voltam vérvételen.Holnap lesz eredmény.Szerintetek van még remény?De legalább vastagabb akárminek(nem jut most eszembe a neve)kéne lennie nem?Lehet h rossz volt a teszt?Gravi hcg-t használtam mind kétszer.Nagyon jól esne egy kis biztatás akármelyik irányba.

2010. ápr. 28. 11:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia

Én biztatlak de ne éld bele magad az unoka nővéremnek hüvelyi uh még 5 hetesen sem látta a petezsákot vissza rendelte 2 hét mulva. Már 3 hetes a kis buborék. úgy hogy esély meg van 4 hetesen nagyon kicsike még és ha nem jó helyen keresi nem is találja. De holnap már kiderül a dolog mert ha van a véredben hcg akkor félig nyert ügyed van. Megy a drukk!!!

Holnap írd meg mi lett.

2010. ápr. 28. 21:09
 12/17 A kérdező kommentje:

Ok nagyon köszönöm aranyos vagy :-)))

És írok mindenképp!!!

2010. ápr. 28. 22:23
 13/17 A kérdező kommentje:

Pozitív lett a béta hcgm is.Annyira örülök hogy elmondani nem lehet!!!!!!!!

Nem tudom miért de én már nem bíztam ebben.És még is itt van!!!!!!!Még a könnyeim is kijönnek:-)))))))))))))))))))))))

De az nem baj hogy még a doki nem látott semmit?Attol lehet még méhen belüli?

2010. ápr. 29. 10:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Biztos jó helyen van csak még nagyon pici!
2010. ápr. 29. 10:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Gartulálok vigyázz magatokra!
2010. ápr. 29. 20:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Na látod, mondtam én :))

(12.46-os voltam)

nagyon örülök! sok boldogságot!

2010. ápr. 29. 22:03
 17/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek aki szánt rám időt és pötyögött nekem :-)))))

Mindenkinek boldog babavárást és aki még most szeretne annak sok sikert,akinek van babócája annak meg boldog babázást!!!!

2010. ápr. 30. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!