Miért néz sok ember az életre úgy, mint egy hosszú és kuzdelmes harcra, vagy miért gondolják azt hogy az életben hamarabb jonnek a rossz dolgok mint a jók?
Elso válaszolónak: Nem ez az igazság... Habár ha neked ez akkor te bizotos igy látod az életet.. De szerintem az igazság távol áll attól amit te irtál, na mindegy.
Másodiknak: A pénz tényleg nem minden, de jobb, ha van. Én hiszem és tudom, hogy amilyen gyorsan megy a pénz, jonnek a számlák, olyan gyorsan tud jonni is... Csak az emberek nem hiszik el.. Tisztlet a kivételnek
"Mihelyt csatának tekinted az életet: el is vesztetted"
(Fodor Ákos: Játék-szabály)
Talán azért érzik ezt,mert mindig mindenért annyira meg kell szenvedni. Mire elérik a kitűzött céljukat,már ott a következő, és a következő. Sokszor nem látják meg az élet szép dolgait,mert mindig csak rohannak, hajtanak.Elérnek valamit, de nem tudják értékelni sem. Nagyon mókuskerék lett az élet, jobban mondva szerintem a pénztelenség idáig vezetett:-( Keressünk pénzt, hogy élhessünk.
Nincs ideje az embereknek egymásra, a családjukra, szeretteikre. Sajnos!:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!