Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni hogy ne érezzek így?

Figyelt kérdés
kérlek kor miatt ne kezeljetek le. 16 vagyok, most szakítottunk első nagy szerelmemmel nemrég rajtunk kívül álló ok miatt ami nem tehette lehetővé hogy folytassuk (hétfő). még mindig nagyon kivagyok igaz hogy csak 7 és fél hétig tarott de ez idő alatt is nagyon megszerettem. azóta minden este meg délután amint hazaérek az ágynak vetem magam és zokogok amíg el nem alszok. attól tartok ha ez így folytatódik komolyabb következménye is lessz de egyszerűen nem tudok másra gondolni csakhogy valaki mással egyszer sokkal boldogabb lessz, sokkal tovább jut mint velem és nem én leszek az egyszerűen nem tudok másra és már kezdek teljesen összeomlani emiatt. egyszerűen nem tudom mással elképzelni magam sehogy.
2010. jan. 15. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmit... A Te korodban ez természetes. Majd kibőgöd magad és amikor meguntad a bőgést, keresel magadnak egy másik fiút...Vagy lányt...

Gondolod, hogy ez másokkal nem fordult még elő?!

2010. jan. 15. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Túl kell esned rajta, csak arra gondolj hogy jön egy sokkal jobb, akkor meg majd ő lesz a " nagy szerelem" pedig nem is biztos. :);)
2010. jan. 15. 20:03
 3/4 A kérdező kommentje:
amúgy srác vagyok, és nagyon érzékeny ilyne dolgokban. önbizalmam is alapból a béka segge alatt volt de most... én inkább úgy érzem ő érdemel jobbat nálam
2010. jan. 15. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha szerinted jobbat érdemel nálad, akkor engedd el és keress magadnak egy lányt, aki Téged érdemel...

Önsanyargatással nem mész semmire!!!

2010. jan. 16. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!