Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne érezzek így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne érezzek így?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, akivel majdnem legjobb barátok voltunk. Teljesen úgy vettem észre, hogy küldi felém a jeleket, többen is úgy látták. Aztán kiderült, hogy elmegy másik iskolába, ezért bevallottam neki az érzéseimet, mire azt mondta, hogy elég jó a viszonyunk szóval maradjunk barátok. Azt hittem nem bírom elfelejteni, egész nyáron rá gondoltam. Aztán elkezdődött a suli, egy ideig nehéz volt kibírni nélküle, aztán sikerült elfelejtenem, és megtetszett egy másik fiú. Viszont ma lesz egy ilyen osztálytalálkozó szerűség, ahova Őt is meghívták, kb 13-an leszünk akik jönnek....ÉS egyszerűen nagyon izgulok, nagyon várom, holott tudom, hogy nem lesz semmi.

HA nem lenne ott természetesen tudnék viselkedni, lesz pl társas, stb, de mivel ott lesz zavarba leszek, nem fogok merni társasozni, beszélni, minden mozdulatomat meggondolom stb, holott nem akarok így érezni. Mondogatom magamba, hogy nem lesz semmi, meg minden, de nem múlik el ez az érzés pedig természetes akarok maradni.

Hogy mulasszam el magamban? MUSZÁJ

2011. okt. 1. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne menj el a találkozóra.
2011. okt. 1. 14:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, de elég fontos ez a találkozó mindenki számára:) Többek között barátnőm szülinapját is most ünnepeljük, mert jövő héten elsz neki és imádja az osztályt:)
2011. okt. 1. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért is volna muszáj? Viselkedj természetesen, ne játszd meg magad, és ebben a helyzetben ez a természetes..

F/16

2011. okt. 1. 14:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszia választ :)

Azért muszáj elmúlasztanom, mert nincs esély, és nem akarom megint elkezdeni hitegetni magamat, ha már valaki rámnéz egyből hitegetem magamat, hogy biztos tetszem neki, csak nem mer közeledni, stb, és nem akarom, hogy ez így legyen.

Megpróbálok természetes lenni, csak nem mindig jön össze:9 Köszönöm a válaszokat:)

2011. okt. 1. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Vannak nyugtató hatású szerek, melyek segítenek nyugottnak lenni (pl. magnézium, de vannak homeopátiás szerek is). Ezek segítenek. De igazából minden a fejben dől el, szóval ha elég erős az akaratod, akkor vedd rá magad, hogy nem nézel rá és nem izgulsz fel.
2011. okt. 1. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!