Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki érzései átmentek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki érzései átmentek mélyebb szeretetbe, és már nincs meg a rózsaszín ködfelhő, az baj?

Figyelt kérdés

A barátom az előző barátnőjével 2 évet volt együtt,és azt mondta hogy őt sem szerette már szerelemből másfél év körül,mégis nagyon kivolt borulva,amikor szakított vele a lány. Hűséges volt hozzá végig. Most velem van kb. másfél éve,és kezd átmenni a kapcsolatunk a mélyebb szeretetbe,nagyon megijedtem. Szerintetek lehet olyan,hogy elmúlik valamilyen szinten a szerelem,aztán újra meg újra beleszeret a párjába? Mert végülis az a szeretet is,amibe átmegy a kapcsolat,az is a szerelem egy formája..csak nem lángol.Nem ugyanezt érezzük apukánk,anyukánk iránt pl..

18/L

2010. márc. 22. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az út hosszú és nehéz lesz, de ha sikerül végig menned rajta, akkor megtaláltad életed párját...
2010. márc. 22. 17:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Én most is így érzem,hogy megtaláltam életem párját,pedig nem lángol köztünk a szerelem. Vannak nézeteltéréseink,mint mindenhol,meg tudnám néha ölni,de nem hagynám el senkiért. Soha nem éreztem ilyen erőst érzést,semelyik barátomnál sem. Inkább az a kérdéses,hogy ő is így van e ezekkel attól függetlenül,hogy a kapcsolatunk egy új fejezetbe lép.
2010. márc. 22. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
.
2010. márc. 22. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez így ok!És igen,aki "megfelelő" szerető társat lel,az akár még időről időre szerelmes is lehet bele!
2010. márc. 22. 17:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
nem baj
2010. márc. 22. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem baj, sőt! ilyenkor jönnek elő az igazi érzések, ilyenkor derül ki, hogy ki tudnál-e tartani mellette.
2010. márc. 24. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!