Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelem kb mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem kb mennyi idő után megy át szeretetbe?

Figyelt kérdés

Mikor megismerted a párodat és ez egy mindet elsöprő szerelem volt, nagyon -nagyon szerelmes voltál utánna tapasztaltad, hogy ez az igaz szerelem egyszercsak átment szeretebe?

Kort és nemet is kérek!

Köszi!

2009. okt. 27. 08:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy a párválasztás során az ember igyekszik mindig a legjobbat kiválasztani élete párjának.

Nos ez sikerül ahogy sikerül és akkor élnek együtt boldogságban.Az idő elmúltával azonban az ember óhatatlanul is találkozik kiválóbb emberekkel, mint az élete párja, sőt még lehetőségeket is kap ilyen emberek által élete módosítására. Ezek nagyon nagy kihívások, amelyek kezelése nem könnyű. Még jó, ha úgy jössz ki egy-egy ilyen kalandból, hogy a házasságod nem omlik teljesen össze és mehet minden a régi kerékvágásban. Na azonban innentől kezdve a szerelemnek lőttek és nagyon jó ha a szeretet az még megmarad. 56F

2009. okt. 27. 08:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy "átmegy szeretetbe".

Ez inkább egy hullámzó dolog a két állapot között.

Mi például szerelmesek vagyunk 13 év után is. De volt olyan időszak, amikor nem voltunk azok. :-(

Szerencsére tanultunk belőle!

2009. okt. 27. 09:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy igazi nagy szerelem csak a kezdetekben van. Nem hiszek abban, hogy valaki pl. 30 év után is szerelmes a párjába. Szereti tiszta szívéből, mert sok mindent átéltek együtt, de ez már nem mondható szerelemnek. Szerintem nem jó, ha egy kapcsolat tényleg úgy kezdődik, hogy dúl a szerelem, és mindegyik fél rózsaszín felhők között lebeg, mert ez az állapot nem tart örökké. És ha már nem érzik, hogy "szállnának" azt hiszik már nem is szeretik az illetőt. Pedig ez nem így van. Ettől függetlenül még szerethetik. Én sem éreztem ezt a párommal, mégis azóta is Vele vagyok, és nagyon szeretem, el se tudnám képzelni mással az életem. És inkább érzem ezt több éven keresztül, mint azt, hogy állandóan csak a rózsaszín köd, ez azonban csak pár hónapig...
2009. okt. 27. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:

a szerelem kémiai folyamat is és mint ilyen maximum két év után véget is ér, ekkor van szakítás kihülés vagy a szeretet elmélyülése...persze a kémiai folyamat újrabeindulhat....

Jakomo 25F

2009. okt. 27. 10:56
 5/7 anonim ***** válasza:
A kémia alapján, maximum 18hónapig lehet intenzív a szerelem. utána megszokod (HA megszokod) a párod, és átmegy szeretetbe vagy unalmassá válik. Persze függ attól, hogy mennyit vagytok együtt stb...
2009. okt. 27. 23:18
 6/7 anonim ***** válasza:
A szerelem valóban kémiai folyamat, de ha a két fél tényleg mély érzelmekkel bír, akkor azon vannak, hogy fenntartsák ezt a "szárnayló" állapotot. azaz mindig igyekezzenek egynmásnak a figyelmét fenntartani. Nekem a párom mind a mai napig rukkol elö olyan dolgokkal, amivel tudja, hogy boldoggá tesz. Legyen az egy apró kis meglepetés vagy figyelmesség... de sszerintem ezen múlik, hogy egy kapcsolat ne veszítse el a varázsát. Hogy ezt minek nevezzük... szerintem totálisan mindegy.
2009. okt. 29. 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor megy át amikor a rudid már nem áll fel rá!
2009. okt. 29. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!