Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi a franc van barátom barátjával, na meg foleg velem?
Az a helyzet, hogy van barátom évek ota, akit szeretek nagyon, eléggé osszeillunk, de az utobbi idoben alig voltunk egyutt és még ez igy is marad sokáig, a munkája miatt nem élunk egy városban, én meg még tanulok, ez az utolso évem. A probléma az, hogy az utobbi idoben vonzalmat érzek egy barátja iránt, ezt szerintem senki sem sejti. Nem találkozunk sokat, de a multkor szulinapi buliban voltunk a barátommal, ahol o is ott volt, és sokat beszélgettunk, amit azért észrevettek páran. Gyakorlatilag egész este vele voltam, be is rugtam eléggé, pedig nem szokásom. AZ egésznek az vetett véget, hogy mnondott nekem valamit, amin megrokonyodtem: azért nem jovok ossze XY-al( egy csaj aki ezer éve nyomul rá, mindenki tudja), mert nekem olyan kell, akinek olyan megfoghatatlan fura szinu kékeszold szeme van. És rájottem h ezzel rám célozhatott. Fogtam magam és kértem a barátomat, h menjunk haza. Persze nem feltunoen. De azota ez van a fejemben, leeht kinevettek, vagy gyerekesnek tunok, de ugy éreztem, o is gondolt már rám, vagy nem tudom, de olyan sebezhetonek éreztem magam. Azota nem láttam. A barátom meg lecseszett, h mi dolgom volt vele egész este. A kérdésem: ez csak egy ártatlan fantázia, nem is jovok be neki se, vagy esetleg ez azt jelzi, hogy már nem vagyok annyira szerelmes a barátomba? Van félnivalom a péntektol, mert megyek egy osszejovetelre, ahol o is ott lesz, és én egyedul megyek. Nem értem magamat. Ja és amugy a srác eddig 3 éve szoba sem állt még velem.
Bocs, ha hosszu lett, meg gáz vagyok...
Szerintem ha még volt is valami alapja, akkor a pia hatására mondott ilyet. Az meg hogy a barátja csajára ráhajt elég nagy bunkósság! Mi sem élünk egy városban, és elég nehéz tudom!! De ki kell bírnod ezt az egy évet.
Én is van, hogy néha ismerkedek fiúkkal és van, hogy kacérkodom velük...De nem szeretem őket! Semmit nem csinálok velük! Se csók se tapi se semmi! De ettől még ugyan úgy szeretem a barátomat!
És amúgy meg ha bejössz a csávónak akkor mi van? Ha meg rád mászik,hiába kéred meg hogy ne tegye, mond meg a barátodnak és majd ő elintézi.
Amúgy meg egyáltalán nem vagy gáz!!!
2.vagyok
Ez miért meglepő?
Amúgy én már megtanultam, hogy egy férfinál nem szabad általánosságot levonni... Bonyolult a férfi elme, olyannyira, hogy mi nők nem hinném, hogy megérthetjük őket.
Te csak arra figyelj, hogy ne csinálj olyat amivel megcsalod a barátodat, vagy átszeretsz belőle! Nem tilos más fiúval beszélned attól, hogy barátod van. Az milyen lenne már hogy ha pasid van, akkor csak csajokkal beszélhetsz...:S
Szóval csak nyugi, és ha rád mászik akkor meg mondom, mond el a pasidnak, fix h nem veled lesz majd baja!
Igen, csak az ilyen "jaj hát csak újra akarom látni meg a beszélgetés az nem megcsalás" c. dologból szokott az lenni h a csaj végül csak letérdel a pali elé..
lehet lepontozni,de így szokott ez lenni:D
Szerintem a kapcsolatotok kicsit lapos és vágysz valamiizgalmasra és ez a srác is lát benne fantáziát. Biztos h a buli hangulata is rátett a srác viselkedésére.
Frissítés kéne a kapcsolatotokba!
Utolsonak: PONTOSAN!
Igazábol tényleg arra vágyom, hogy figyeljen rám valaki, aki hoz egy kis izgalmat az életembe. De nem érem be valami átlag florttel, hanem a tiltott gyumolcs a vonzobb mindg. Ez rohadt nagy szemétség. Mondjuk nem teszek majd semmit, de már onmagában az is gáz h ilyeneken gondolkozom. Néha beelgondolok milyen lenne csak ugy szarni a világra, és menni neki a dolgoknak, de hát elobb utobb eljon a reggel meg a jozanodás és akkor már nem tunik olyan nagy bulinak az egész. Ez tart vissza meg a szerelem, ami kezd kissé elkopni...
tegnap 23:46
Miért lenne gáz ha vágysz rá??!!!
Az éhséged, vagy a szomjad talán gáz??!!!
Te is csak boldog akarsz lenni. A barátoddal komolyan el kell beszélgetned a kapcsolatotokról, általánosan és nem konkrétan megjegyezve a hasonló esetek figyelmeztető jeleit! Ha a pasid normális, akkor tenni fog ellene, ha bunkó akkor agresszióval fog válaszolni, de ez utóbbi is csak meg fogja könnyíteni a helyzeted felismerését és a szakítást.
1. Legyél te is más! Új frizura, új ruhák, új szokások. Ettől a pasidnak felkel az érdeklődése, ha jól csinálod.
2. Te is kérj hasonlót tőle! Így te is kapsz egy másik pasit, aki lényegében ugyanaz akit szeretsz, de izgalmasabb.
Ha egy kapcsolat lapos, akkor azt ugyanúgy hiba lenne folytatni, mert az leszálló ág és csak a földrehuppanáshoz vezet! Frissítés kell ami más mint ami volt.
Persz egyszerűbb a tiltott gyümölcs és sokkal finomabb is mint félsikerekkel szenvedni egy kapcsolatban, de ez előbbinél még a lelkiismereteddel is harcolnod kell, viszont neki olyan fegyvere van amivel egy csapásra szét tudja zúzni az önbecsülésed is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!