Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadna a barátom, ha tudná, hogy ennyire jóban vagyok a legjobb barátjával?
3 hónapja járok a barátommal. Szeretjük egymást és boldogok vagyunk együtt.:) Még a kapcsolatunk elején megismertem a legjobb barátját. Mivel egy suliba és egy busszal járunk (a legjobb baráttal) hamar összeismerkedtünk. Már nagyon oldottam viselkedek vele, nagyon kevés ember előtt nyílok meg ennyire. Rengeteg időt töltünk együtt, pl suliban a szünetekben átjön az osztályomba hozzám beszélgetni, meg buszon is mindig együtt vagyunk. Nagyon elvagyunk, sokat hülyülünk, stb. Élvezem a társaságát, és ahogy látom Ő is az enyémet. Mivel nekem ott a barátom, tudom hogy sosem lesz köztünk semmi, és nem is próbálkozok ilyesmivel mielőtt leszednétek a fejemet, csak jó hogy van valaki akivel ennyire megértjük egymást és színesebbé teszi a sulis napokat.:D Viszont lehethogy nem örülne a barátom neki ha megtudná, h mi ennyit lógunk együtt... Én sem örülnék ha a bnőmmel lógna együtt ennyit.:S Viszont lekoptatni meg nem akarom, mert tökjól elvagyunk és nekem kevés barátom van. Mit szóltok ehhez?:D
17/L
Közel ilyen helyzetben lévén kérlek, hogy picit építsd le ezt a barátságot. Csak rosszul sülhet el. Tényleg.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!