Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom legjobb barátjával "túl jól elvagyunk". A barátomnak ez nem tetszik. Most mit kéne tennem?
3 hete járok a barátommal, nagyon szeretem. A legjobb barátja nagyon jó fej, és nagyon el tudok vele hülyülni. A barátom már meg is jegyezte, hogy "olyan jól elvagyunk egymással"... Nincs köztünk semmi, csak hülyülünk. Ez baj? Jó, lehethogy túl sokat nevetünk együtt, de ez miért baj?:S Persze, én is féltékeny lennék, ha a barátnőmmel ezt csinálná, de mit tehetnék? Akkor ne álljak szóba a barátjával, vagy mi?:D Amúgy általában a barátja kezdeményezi a hülyüléseket... és mindig rám is ír msnen, de tudom, hogy Ő se akar tőlem semmit, akárcsak én tőle.
16/L
Hello!
Szerintem be kéne vonnotok a barátodat is a hülyülésekbe...
Nem cs ketten kellene,hogy el poénkodjatok,hanem olyan dolgokról beszélgessetek viccelődjetek amihez a barátod is hozzá tud szólni. Könnyebb lenne ha annak a másik fiúnak is lenne bnője,és 4esben viccelődnétek...
Pedig a barátodnak is meg kell tanulnia, hogy bízzon benned/bennetek! Ha nincsen semmi alapja a dolognak, akkor ne legyen rátok kiborulva. Inkább örülne, hogy jól elvagytok!
Sok férfi éppen azért morog, mert a barátnő nem fogadja el a haverjait..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!