Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírjuk egymást a barátom barátjával. Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Bővebben lent.
hát ere nagyon nem tudsz mit csinálni én is ilyen helyzetbe voltam ne foglalkozzatok vele :)
Rekrám:
Hagyd ott, mi lesz, ha tényleg szívrohamot kap miattad a barátod?!
Az egészség mindennél fontosabb. Én már csak tudom, mikor kib@szott beteg vagyok most.
Hapcci!!
Ha már másfél éve hiába fúr, akkor nagy befolyással nem lehet a barátodra.
Nem tudsz mit tenni vele, nem a te barátod a pasi, hanem a párodé. Viseld el, eddig sem okozott helyrehozhatatlan károkat, valószínű, ezután sem fog.
Hasonló szituban vagyok, eszi is a kapcsolatot egy ilyen "barát" - mert ugye neked is rosszul esik, ha a párod nem utasítja rendre, nem áll ki melletted (vagy nem annyira, ahogy szerinted kéne)
De egymás értékeinek felismerése, könnyes összeborulás csak a filmekben van, a való életben rosszindulatú emberekkel, akik eldöntötték, hogy ellenszenves vagy nekik, nemigen tudsz mit csinálni :S
Nálunk pontosan ugyanez a helyzet! Annyi a különbség, hogy engem másért fúr a "kedves" haver... a mi esetünkben azt vette a fejébe, hogy én "elveszem tőle a legjobb haverját" de persze ezt sosem a szemembe mondja, hanem a hátam mögött morog és áskálódik.
Én se tudtam vele mit kezdeni, csak puffogtam, és kimondhatatlanul rosszul esett, hogy a barátom képes egy olyan emberrel haverkodni, aki állandóan ócsárol engem... emiatt sok vitánk volt, kis híján ráment a kapcsolatunk is, mert a barátom folyton azt mondogatta, hogy ne foglalkozzak ennyit vele, én viszont nem tudtam túllépni rajta. De aztán megbeszéltük a dolgokat, és rájöttünk, hogy nem ér annyit az az ember, hogy miatta menjen tönkre az amúgy tökéletesnek mondható kapcsolatunk. Szeretjük egymást, és nem szabad hagynunk, hogy bárki is közénk álljon.
Ennyi. Én nem foglalkozom a haverjával, nem találkozom vele, elkerülöm, amennyire csak tudom, és így én se csinálom a balhét miatta, és a barátom se kerül két tűz közé. Ha pedig a haver "fúrkál" a hátam mögött, az csakis őt minősíti, a lelki szegénységéről ad bizonyítékot, és csak azt fogja elérni vele, hogy a barátom előbb-utóbb tőle fog megszabadulni... az ilyen helyzetek könnyen sülhetnek el visszafelé.
Neked is ezt tanácsolom. Ha ennyire irritál téged az a gyerek (mint amennyire engem irritált az a hulladék), akkor egyszerűen kerüld el vele a találkozást. Akkor te sem húzod fel magad, és a barátoddal nem lesz köztetek feszültség. Ha pedig a haverja továbbra is áskálódik ellened, hidd el, hogy előbb-utóbb ő maga fog beleesni a saját vermébe. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!