Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következményei lehetnek annak, ha a volt barátom legjobb barátjával jövök össze?
Ez attól függ... saját példámat elmondanám ezáltal hátha dönteni tudsz...Jelen pillanatban az ex barátom egyik barátjával (nem a legjobb barátja, de haverja) vagyok...
Mondjuk ez kicsit bonyolultabb ennél, nem szerettem a régi páromat, undoritó volt ahogy viselkedni akart egy hónap alatt, megelégeltem szakitottunk...eltelt egy hónap és összejöttem az egyik haverjával(jelenleg is a párom)...igazán szeretjük egymást, már több mint egy éve együtt vagyunk...a barátságuknak vége van, amit nem is bánok, mert egy undoritó alak volt a volt barátom...szóval azt mondom Neked mérlegelj, ha nem akarod megbántani a volt párodat, és nem akarod hogy a barátságuk tönkremenjen akkor válassz valaki mást...
HAbár erre is van ellenpéldám, mert a párom tetszett a legjobb barátnőmnek, miután öszejöttünk két hónap múlva megtudtuk beszélni, rájöttünk nem érdemes emiatt felrugni a barátságot, igy is fellehet fogni.
Remélem sikerül döntened, üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!