Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok el ilyen jól mindig a barátom legjobb barátjával?
Eddig két barátom(pasim) volt. Mindkettő legjobb barátját viszonylag a kapcsoltunk elején megismertem. Valamiért nagyon jól összehaverkodtam a legjobb barátjukkal. Folyton gyerekesen piszkáltuk egymást, de csak mértékkel, és rengeteget hülyültünk, tökjól elvoltunk egymással. Ha meg valami más srácról van szó (pl osztálytárs,évfolyamtárs,stb) akkor nem értek szót velük, nem bírjuk egymást, nem tudunk elhülyülni, nincs témánk, stb. Miért vagyok el ilyen jól a barátom legjobb barátjával? És baj ez??
17/L
Az én ismerősömmel pont ugyan ez történt :D
És tudod mi lett belőle?
Szakított a barátjával a legjobb barátjáért és az a srác jól kihasználta. A volt pasija pedig látni sem akarja.
Jól gondold meg, hogy mit teszel, nehogy pórul járj te is.
Ne csodálkozz semmin. Fura az élet :))
5 kapcsolatom volt eddig - perpill szingli vagyok és van egy nagyon jó lány barátom, ő is egyedülálló - semmi komolyabbat nem akarok tőle - nagyon jól megvagyunk sok mindent csinálunk együtt, mintha 1 pár lennénk :) Mozi, kávézó, séta, túra, koncert, buli
És hogy ezzel mit akartam mondani? Nemtudom :D
Lényeg a lényeg - hogy undorító dolog lenne ha pasidat otthagynád legjobb barátjáért - nem csak undorító de aljas is. 2 Embert is tönkretennél vele önző módon. Az nem baj hogy elvagy velük, de már az is baj hogy megfordult a fejedben mi lenne ha hemperegnél velük 1-et.
Addig nem baj ameddig te vagy a legjobb barát úgy álltok hozzá.
Amit a legelején írtam azzal azt akarom mondani hogy van fiu lány barátság :)
22F
Ha már ilyen közeli barátok, meg van az esélye hogy benne is megvannak azok a jó tulajdonságok amik a barátodban, és ez szimpatikus neked.
Viszont...jobb minél tisztább fejjel viszonyulni mindig az ilyen, pasi legjobb barátjához!
Én is mindig rohadt jól kijöttem velük, és előfordult egy két esetben hogy rám hajtottak pasim háta mögött.
Rohadtul mérges voltam. Nem akartam felnyomni őket a barátom előtt, mert már jártam úgy is, hogy én jöttem ki sz*rkavaróként az egészből (onnantól már nem voltam a jófej barátnő, hanem az a hülye p*csa).
Még a mai napig is legszívesebben az orrára kötném a fiúnak, hogy nézd meg jobban kikkel barátkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!