Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető legyek?
Maga a kérdés is ostobaság, tudom. Röviden annyi az egész, hogy jött a céghez egy új munkatárs. Jóképű, magabiztos, humoros és intelligens is. Ránézésre egy átlagos férfit kell elképzelni, de szokták mondani, nem a külső a minden, neki VAN kisugárzása, nem akármilyen.
Eleinte nem is érdekelt, hogy titkon figyel engem, sűrűn bejött hozzám az irodába beszélgetni, szó-szót követett.. egy idő után már az volt furcsa, ha nem keresett.
Mondanom sem kell, párkapcsolatban él, amiből elmondása szerint éppen "kilépő" állapotban van...
Mivel Én fiatalabb vagyok nála 8 évvel, talán naivabb is és érzékenyebb is vagyok. Beleszerettem mondhatni azonnal. Egy nap, mikor nem volt senki bent, átjött hozzám, és akármennyire próbáltam elkerülni, nem sikerült
és megcsókoltuk egymást. Azóta is tart ez a huzavona. Nézőpont kérdése mi számít megcsalásnak, én kötöm az ebet a karóhoz, nem engedek magamból többet, amíg el nem tudja dönteni mit akar igazán. Nem erőltetek semmit, de látom rajta, hogy kíván és talán kezd belém szeretni. De meddig lehet várni szerintetek? Mindennap azt élem meg, hogy velem lehetne, de nem történik semmi, nem ér hozzám nyílt utcán..és ha semmi sem történt volna, mindenki megy a maga útjára.. rajtam persze azonnal látszik a kétségbeesés és szomorúság és csak hiteget, kér hogy várjak, legyek türelmesebb.. Meddig lehet ezt húzni mégis? Én azon vagyok, hogy tiszta lappal kezdhessünk. Csak szórakozik Velem?
25/N
Szerintem húz téged, mert látja, hogy oda vagy érte.
Ha ő tényleg odáig lenne érted meg vissza és mind ezt őszintén, akkor hamar kilépne a jelenlegi kapcsolatából.
Vagy nem biztos abban, hogy mit akar, de az megint nem jó jel, mert amikor oda vagyok valakiért, akkor nem kell sokat gondolkodnom, hogy ezt most akarom vagy még sem, egyszerűen tudom, hogy ő kell!
Mondd neki, hogy no szex, sőt én addig nem is taliznék vele, amíg el nem dönti, mit akar. Csak ki fog bújni a szög a zsákból előbb-utóbb, de szerető az ne legyél, ha meg akarod őt kapni! Mert ha ő megszerez szeretőnek, akkor az neki kényelmes megoldás lenne valszeg, és végképp nem fogja kidobni a nőjét. Tudod, ennek az a logikája, hogy a több mindig jobb.
Bár ismerek egy fazont, akinek úgy lett felesége, hogy a nő a szeretője volt, meg amúgy a nőnek is volt hapsija, de csereberéltek végül - a fazon nem összevissza csalja azóta is a nőjét? :D De lehet, fordítva is. :P
Ha beéred egy szexkapcsolattal, akkor akár bele is mehetsz.
Nem valószínű, hogy elválik majd a kedvedért, azzal csak hiteget. Főleg ha vannak gyerekei. De ha sikerülne is férjül venned, akkor szerinted hozzád hűséges lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!