Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerető legyek vagy hagyjam el?
Figyelt kérdés
A helyzetem úgy néz ki, hogy összejöttem egy sráccal. Tudni kell, hogy ő itt a faluban elég menő, meg minden. Szóval irtam neki iwiwen, aztán beszéltünk msnen, végül személyesen is. Találkoztunk vagy kétszer, majd megtörtént a szex. Viszont utána nem keresett, azt hittem hogy csak ennyire kellettem neki. Gondoltam felhivom, hogy mégis elmondja hogy mit akar, aztán találkoztunk megint. (ja és közben kiderült hogy van barátnője) a hétvégéket rendszeresen a barátnőjével tölti, nekem csak a hétköznap jutna. Tegnap beszéltem vele, megkérdeztem hogy mégis mit akar, a válasza a következő volt: kapcsolatot nem igér, de sok jo mást. Nem tudok dönteni, hogy mit csináljak: találkozzak vele néha vagy hagyjam a francba, és keressek magamnak mást...2010. febr. 26. 07:04
1/20 anonim válasza:
Tudod a választ... Magadnak is és a másik lánynak is csak fájdalmat fogsz okozni.
2/20 anonim válasza:
legyél szerető. ha neked is jó :D neki nyílván jó a barátnőjét meg szard le...ha jobb vagy mint az(mert ugye kellesz neki) akkor előbb utóbb váltani fog. vagy nem. de dugni jó :D ezt jegyezd meg :D ne foglalkozz mással... aszsem le fognak pontozni az álszent barmok :D
3/20 anonim válasza:
keress mást, és én a helyedben a barátnőnek küldenék egy névtelen mailt :P
4/20 anonim válasza:
Ha megfelel neked,hogy csak a szajhája vagy,akkor maradj vele.Miért nem keresel olyan srácot,akinek csak te kellesz?
5/20 A kérdező kommentje:
hát nekem jó, ezért is foglalkozok még mindig vele, mármint ugye az nem jo, hogy velem csak ritkábban tud találkozni, de énis azt gondolom, hogy ha jobb lesz mint a másik, akkor előbb utpbb váltani fog... nade miben lehetek jobb mint a másik? hisz nem is ismerem...nem tudom hogy ő milyen.
2010. febr. 26. 07:54
6/20 A kérdező kommentje:
7:53 mert nekem ő kéne:D és nem tudom hogyan szerezzem meg. Várjak, mig csendben átpártol hozzám?
2010. febr. 26. 07:58
8/20 anonim válasza:
Nem akarhatsz egy ilyen pasit magadnak! Ha te lennél a barátnője, lehet hogy veled is ugyan ezt tenné!
9/20 anonim válasza:
Az ilyenek sosem hagyják el a barátnőjüket, mert nyílván érdekük fűződik hozzá, hogy járjanak vele! Ha van egy kis önbecsülésed, akkor hagyd a fenébe, ezt a disznót! Rengeteg fájdalomtól, és bánattól megkímélnéd magadat!
10/20 anonim válasza:
Te érzel iránta valamit, vagy csak a sex jó vele! és légy ember! vedd figyelembe annak az ártatlan lánynak a helyzetét! lehet megcsalják, de ne te légy, az aki ebben segit, hiszen ő nem ártott neked semmit sem! Forditott esetben neked sem esne jól! inkább keress magadnak olyan valakit, aki szeretni is fog és nem csak a testeden akar élvezkedni! mert te nem jelentesz neki semmit sem! és kár ezzel hitegetned magad, hogy de lehet majd engem választ! és mondd csak, ki garantálja majd azt neked, hogyha esetleg a mostani bnőjét elhagyja a kedvedért, akkor neked nem lesz ugyanez a sorsod??? én már eleve nem tudnék egy ilyen emberben bizni! és messziről elkerülném az ilyen férgeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!