Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerető legyek vagy hagyjam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető legyek vagy hagyjam el?

Figyelt kérdés
A helyzetem úgy néz ki, hogy összejöttem egy sráccal. Tudni kell, hogy ő itt a faluban elég menő, meg minden. Szóval irtam neki iwiwen, aztán beszéltünk msnen, végül személyesen is. Találkoztunk vagy kétszer, majd megtörtént a szex. Viszont utána nem keresett, azt hittem hogy csak ennyire kellettem neki. Gondoltam felhivom, hogy mégis elmondja hogy mit akar, aztán találkoztunk megint. (ja és közben kiderült hogy van barátnője) a hétvégéket rendszeresen a barátnőjével tölti, nekem csak a hétköznap jutna. Tegnap beszéltem vele, megkérdeztem hogy mégis mit akar, a válasza a következő volt: kapcsolatot nem igér, de sok jo mást. Nem tudok dönteni, hogy mit csináljak: találkozzak vele néha vagy hagyjam a francba, és keressek magamnak mást...
2010. febr. 26. 07:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy velem is ugyanezt tenné, de benne van a pakliban hogy nem. Bár én azt nem értem, hogy miért kezdett velem? mert akkor valami nincs rendben a kapcsolatában, valamit máshol akar megkapni, nem????? (vagy csak "oroszlán" jegy, és ez a minél több prédának tudható be?)
2010. febr. 26. 08:47
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy :) és a srác hány éves.

De ameddig a srác nem akar meg állapodni addig minél több "skalpot" szed. Ez jó neki :D. Az meg, hogy nem kap meg valamit, nem biztos. Lehet megkap mindent amit kér, de ha egy másik szép lánytól is megkaphatja, hát akkor nem fog nemet mondani. Fiúként nem kel mély lelki kötödés ahhoz , hogy meghúz egy csajt. De beszélj vele kérdezd meg mért van veled :) Úgy is majd mond valami szépet..

Jah kutyából nem lesz szalonna. Ha egyszer félre lépet félre fog újból :D. Azzal meg, hogy kapós a faluban jól járt, akármit csinálhat mindig lesz barátnője.....

---------------------

Amíg vele vagy és nem szenvedsz attól hogy te csak a 2.3.v4. csaj vagy az életében addig nyugodtan lény vele.

Viszont , ha megtetszik egy aranyos srác aki komolyan vesz ne hezitálj. Ne add oda te is a legszebb éveid a srácnak. (neki ott van a bnöje :D).

23/F

2010. febr. 26. 09:24
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyen kapcsolatokan semmi értelme nincsen.Tapasztalatból mondom!!Én 1 évig vártam,bíztam abban hogy majd a pasi elhagyja a barátnőjét miattam.Mondanom sem kell,nem történt meg.Én untam meg a másodhegedűs szerepet.Keress olyat akinek valóban kellessz és nem csak a szexre!

28/L

2010. febr. 26. 09:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha érzel valamit ne légy a szeretője,ha nem akkor légy.Én szerető voltam 3 évig.én bas-ztam el.mert iszonyat szerelmes voltam/vagyok belé,és nekem jobban fájt az egész mint az asszonynak aki jobban tisztába volt azzal hogy én nem csak hogy 2. vagyok,de sokadik.ugyanis az enyém egyszerre több szeretőt tartott,hgoy is mondjam..évszakos beosztásba:).csak úgy tudtam túlélni hogy elköltöztem a szülőfalumból.messzire.és még innen is nagyon fáj az egész.egyébként én a feleségnek köszönhetem hogy összekaptam magam.engem ő mentett meg.felhívott és egész normális volt,persze ideges is.de legalább elmagyarázta hogy én legalább ne kössem le magam ilyen fiatalon egy olyan emberhez aki csak az időmet rabolja de adni nem ad semmit,elég hogy ő neki érdekből együtt kell vele élni,még egy nő életét nem akarja végignézni ahogy tönkreteszi a férje.ha viszont csak a szex jó akkor hajrá
2010. febr. 26. 09:30
 15/20 A kérdező kommentje:

Hát, ő 23, én 25, de értelmi szinten több mint 23. Egyébként már volt komoly kapcsolata, együtt is éltek, de nem tudom hogy őt megcsalta e.

És mindig mikor együtt vagyunk megkérdezem, hogy mit akarsz, és azt mondja, hogy "nem tudom", meg hogy nem tud igérni semmit, de sok jot.

2010. febr. 26. 09:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba! Te keresed minden alkalommal,Ő csak kihasználja az alkalmat!
2010. febr. 26. 09:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Röviden: Második randi után magadra húztad, majd néhány nap mulva megkérdezted, hogy találkoztok-e még? Ezek után kérdezed, hogy szerető legyél-e? Hát mi voltál az első alkalommal, a felesége? ( Libuskája )
2010. febr. 26. 10:11
 18/20 A kérdező kommentje:
A mai történet: összefutottunk a munkahelyén, és hát basszus... annyira közel jött hozzám, istenem, látom rajta hogy valamit akar, ha csak szexet is, de a pasik ezt miért nem mondják megg? mert akkor ugy viszonyulok énis. Szóval ohh, elolvadok tőle, az a baj :S
2010. febr. 26. 11:59
 19/20 anonim ***** válasza:

kicsit feleslegesnek érzem a kérdést. ne vedd sértésnek, de látszik, hogy az észosztásból kimaradtál. teljesen mindegy, hogy mindenki azt írja neked, hogy felejtsd el ezt a srácot, mert látszik, hogy úgyis maradsz és megaláztatod magad még párszor.

de azért leírom én is. nem, nem fog szakítani a barátnőjével és csak téged szeretni. neki ez jó helyzet, megkap mindkettőtöket(vagy mégtöbbet?) te meg még reménykedsz is, ezzel hozzáláncolod magad. egyértelmű. amikor rákérdezel csak terel, meg nem tudom. valaki előttem írta jól, ha érzel valamit akkor ne legyél szerető, mert csak rossz kapsz, de ha nem érzel akkor legyél.

2010. febr. 26. 15:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Idióta... Téged is ugyanúgy megcsalna majd egy nálad jobbal:D Az ilyenek nem azért csalnak, mert nem kapnak meg mindent otthon. Hanem mert ilyenek. Ennyi.

Meg ha a nőjének hazudik, simán tud neked is hazudni. LEhet van melletted még 3 másik csaja és már régen megfertőződtél szifilisszelXD (Ha tudod mi az....)

Összefoglalva: a válasz normális ember számára egyértelmű.

2010. febr. 26. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!