Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kéne engednem?
Figyelt kérdés
A múltkor azt mondta a barátnőm, hogy szeretne kicsit egyedül lenni, bulizni, szórakozni. Hogy nagyon szeret engem, velem képzeli a jövőjét, de egy kis időre szeretne független lenni, új dolgokat kipróbálni. Ő nem szakított velem, szerintetek bölcs döntés lenne, ha én engedném el, hogy hadd éljen kicsit. (ő 20 éves, és 6 éve együtt vagyunk, én 22 vagyok)2015. nov. 10. 22:57
1/5 anonim válasza:
Ez mit jelent? Hogy az idő alatt megcsalhatna? Hogy nem találkoznátok pár hétig? Mert az szerintem nem valami jó. De ha csak arról van szó, hogy nélküled is akar bulizni(persze úgy, hogy közben nem csal meg), akkor az teljesen normális.
3/5 anonim válasza:
Mondj le róla, pajti. Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de rád unt. Kíváncsi, hogy mi van a többi fiú nadrágjában, vajon az is olyan e mint a tiéd? De ne legyen igazam és legyen ő a kivétel! Csak bár ne láttam volna már oly sok ilyet...
28/F
4/5 anonim válasza:
14 évesen jöttetek össze, egyértelmű, hogy kíváncsi, bulizni, szórakozni szeretne, ismerkedni idegenekkel, flörtölni más fiúkkal, egyszóval élni.
5/5 anonim válasza:
3-as jól mondja,ez sajna így van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!