Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Szeretem, de el kell engednem és képtelen vagyok Nélküle élni.
"Aki elítél,az nem tudja milyen is a szerelem valójában." ez aranyos, egy 16 évestől, biztos nagyon tapasztalt lehetsz, ha ilyeneket mondasz, hogy "képtelen vagyok Nélküle élni."
Na igen a bugyuta védekező magatartásodat félretéve...
Hogy mit tegyél? Legyél képes nélküle élni. Ennyi. Mit akarsz egy 38 éves családos embertől? Az egy dolog, hogyha ő hajlandó tönkretenni a saját családját, de te ebben ne vegyél részt, egy életre meg leszel bélyegezve.
"Ő azt hiszem,szerelmes belém" a francokat, csak egy kis tinipuncit akart kamatyolni, elég sok férfi ilyen, szereti kihasználni ezt a kis romantikus naivitást. És akit ki lehet használni, azt ki is használják.
Mindenestre a szovegszerkesztesed elegge erett szemelyisegre utal :)
Hidd el,hogy el kell engedned . Rossz lesz neki is es neked is- egy ideig . Most meg a rajongas korszakaban vagy ,de a hetkoznapokban ezek a generacios problemak megolnek a kapcsolatot es gyorsabban megutalnatok egymast,mint azt gondolod.
Most legy olyen erett es eros,hogy tudj veget vetni a dolognak.
hogy lehet valaki ilyen naiv...
'Aki elítél,az nem tudja milyen is a szerelem valójában.' - ezt ugye nem gondoltad komolyan
Enis remélem hogy ez egy nagy hazugság,mert ilyen ember a Foldon nincs.
5-os igazad VAAAN!!
Teljes mértékben egyetértek veled.
Viszont ezt a naív kislányt,aki volt olyan szíves emgosztani velunk a titkát,azt mondom rá,hogy mégis 16 éves,éretlen liba,nem tudja még mit csinál. Késobb majd rájon,hogy mit csinált rosszul. De az én véleményem az hogy ez a ganaj mocsadék,aki apának és férjnek mondja magát,egy gerinctelen féreg. Mert nem érdemli meg sem az apa,és a fréj jelzot. Utálom az ilyen szuloket..Neki lehetett volna tobb esze,ha már neked drága kicsi csillagom nem volt. A feleségét meg oszintén sajnálom,hogy egy ilyen mocsoknak szult gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!