Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted neki, vagy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted neki, vagy nekem kéne engednem?

Figyelt kérdés

Barátom felhozta a szilveszterezés témát. Már a múlthéten.

Azt mondta mehetnénk egy nagyobb buliba, oda megy az összes barátja és biztos jól szórakoznánk.

Én mondtam,hogy majd meglátjuk.

Közben kiderült,hogy itt a környékemen is lesz egy kisebb buli, amit ismerőseim szerveznek, olcsó és nem nagy felhajtás, oda is mehetnénk, viszont a barátom nem szeretne, csak abba a nagy buliba.

Nekem az meg nem stimmel. Nem is vágyok olyan helyre, plusz nagyon drága. Nem engedhetem meg magamnak,hogy annyit kiadjak egy estéért, amit megoldhatnék olcsóbban is. De ő nem hárít az ötlettől, felajánlotta,hogy kifizeti az én részem is. De én nem akarom, hogy azt erre költse, nem fogadhatom el, vagy legalább valami érdemesebb programra is költhetnénk annyi pénzt. + meghittebben szeretném tölteni, de mivel ő buliba akar, ezért jobbnak látom ezt a helyet, amit én hoztam fel. De ő csak a másikba akar, gondolom mert ott lesz minden haverja.

Szerintetek mit tegyek? Kinek kellene engednie?:/

2013. nov. 30. 09:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Én engednék neki (ha nem akarod, h ő fizesse, fizesse csak a különbözetet). Gondolom fiatalok vagytok még, szilveszter egy bulis este, majd meghittkedtek másik nap.
2013. nov. 30. 09:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem tudunk másnap meghittkedni...:/

18 évesek vagyunk, és nem tudunk minden nap találkozni csak suliban. Téli szünetben még ritkábban, ezért örülnék, ha kicsit meghittebb lenne az egész...de erre mindig azt mondja,hogy majd ha öregek leszünk lesz rá idő. De honnan tudja pontosan,hogy nem jön közbe valami,és akkor majd bánni fogja az elvesztegetett időt?

És tényleg nem akarom,hogy ő fizesse ki nekem, mint egy apuka a rinyáló kislányának,hogy bulizni mehessen....

Vajon miért nem jönne velem az olcsóbb helyre? Ennyire függ a haverjaitól?

2013. nov. 30. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Figyelj...

1, Az ő ötlete/kérése volt előbb. Felajánlotta, hogy ki is fizeti.

2, Kompromisszumot kéne kötni. Tájékoztatlak, hogy jövőre is lesz szilveszter. Amennyiben még együtt lesztek, ott érvényesülhet a te akaratod, amennyiben nem, akkor meg nem tök mindegy? Egyedül tuti oda mész majd, ahova akarsz...

Ettől függetlenül te döntsd el magadban, hogy hajlandó vagy-e engedni, vagy nem, mert hiába mész el vele mondjuk mégis, ha végignyígod az egész bulit mert nem a te akaratod teljesült.

Egyébként meg a szilveszter a bulizásról szól, karácsonykor meg egymásra borulhattok, ennyitől miért gondolod, hogy a haverjai a fontosak...? Én nem értelek.

2013. nov. 30. 09:56
 4/8 A kérdező kommentje:
onnan, hogy amit én ajánlottam fel az is buli lesz, csak valamivel olcsóbb,mint az amit ő mondott. Ugyanúgy bulizhatnánk ott is, de mivel ottvannak a haverjai biztosan jobban vágyik oda a drágábba.
2013. nov. 30. 10:10
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Remélem jól döntök majd:/
2013. nov. 30. 10:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is a haverjaimmal lennék szilveszterkor, nem idegenek közt, vagy olyanok közt, akik még nem a haverjaim.
2013. nov. 30. 10:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Itt is ismerősei lennének mind...

Akkor én is menjek tök idegenek közé,mert ő azt akarja?

2013. nov. 30. 10:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Töltsétek külön a szilvesztert:)
2013. nov. 30. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!