Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem értem a viselkedését?
Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy fiút. Én úgy vettem le, hogy bejövök neki, ő is bejött nekem. Mindig köszöntünk egymásnak a folyóson, többször mosolygott is rám. Aztán gondoltam egyet s felvettem msn-en. Irtam is neki, de éreztem, hogy nem úgy megy a dolog, mint ahogy kéne. Ezután többször nem irtam neki, ő se nekem, de továbbra is köszönt, sőt még feltűnőbben, mint eddig. Aztán egyik haverja úgymond kifagatta őt, s egyik barátnőmet is rólam. Itt kiderűlt, hogy a fiú semmit nem akar tőlem. Ez rosszul esett, de már tudtam előre, lehetett érezni az msn-en való beszélgetésből. Mindettől elteknitve, ő továbbra is köszön. Tegnap beszélgettem erről az egyik barátnőmmel, aki azt mondta nekem, hogy ő is beszélt rólam a fiúval, aki azt mondta, hogy bejövök neki. Most akkor hogy is van ez? Én nem értem..2010. márc. 19. 15:39
1/7 anonim válasza:
Aki köszön neked,annak szerinted bejösz?
Egyébként szerintem a srác nem tudja,hogy mit akar,és inkább a bnöd jön be neki..
2/7 A kérdező kommentje:
Nem abból gondolom, hogy köszön, egyéb jelekbl.
2010. márc. 19. 15:45
3/7 anonim válasza:
Szerintem,akkor se tetszel neki.
4/7 anonim válasza:
Köszön Neked,mert illedelmes,udvarias,és nem akar bunkó lenni.Ha egyszer azt mondta,hogy nem,akkor az nem.Ne azzal törődj,ki mit kever,és ne reménykedj feleslegesen,mert csak pazarolod az energiáidat.Keress olyat,akit tényleg érdekelsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Jó, Jó, én elsőre is megértettem, hogy nem, nem erről van szó. Hanem arról, hogy miért mond egyet a haverjának s mást a barátnőmnek, akivel szintén évek óta jóban van?
2010. márc. 19. 15:51
6/7 anonim válasza:
Nem tudhatod biztosra,hogy ki mond igazat,és ki nem,szóval állj elé,tisztázd Vele,mert úgy látom,itt valaki kever,Te meg feleslegesen reménykedsz.A bizonytalanságnál minden jobb.
7/7 A kérdező kommentje:
Mindezek után én már nem akarok vele semmit se. Csak szeretném tudni, hogy is állnak a dolgok? Ennyi.
2010. márc. 19. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!