Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én nem értem a viselkedését?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem értem a viselkedését?

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy fiút. Én úgy vettem le, hogy bejövök neki, ő is bejött nekem. Mindig köszöntünk egymásnak a folyóson, többször mosolygott is rám. Aztán gondoltam egyet s felvettem msn-en. Irtam is neki, de éreztem, hogy nem úgy megy a dolog, mint ahogy kéne. Ezután többször nem irtam neki, ő se nekem, de továbbra is köszönt, sőt még feltűnőbben, mint eddig. Aztán egyik haverja úgymond kifagatta őt, s egyik barátnőmet is rólam. Itt kiderűlt, hogy a fiú semmit nem akar tőlem. Ez rosszul esett, de már tudtam előre, lehetett érezni az msn-en való beszélgetésből. Mindettől elteknitve, ő továbbra is köszön. Tegnap beszélgettem erről az egyik barátnőmmel, aki azt mondta nekem, hogy ő is beszélt rólam a fiúval, aki azt mondta, hogy bejövök neki. Most akkor hogy is van ez? Én nem értem..
2010. márc. 19. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Aki köszön neked,annak szerinted bejösz?

Egyébként szerintem a srác nem tudja,hogy mit akar,és inkább a bnöd jön be neki..

2010. márc. 19. 15:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem abból gondolom, hogy köszön, egyéb jelekbl.
2010. márc. 19. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem,akkor se tetszel neki.
2010. márc. 19. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Köszön Neked,mert illedelmes,udvarias,és nem akar bunkó lenni.Ha egyszer azt mondta,hogy nem,akkor az nem.Ne azzal törődj,ki mit kever,és ne reménykedj feleslegesen,mert csak pazarolod az energiáidat.Keress olyat,akit tényleg érdekelsz.
2010. márc. 19. 15:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó, Jó, én elsőre is megértettem, hogy nem, nem erről van szó. Hanem arról, hogy miért mond egyet a haverjának s mást a barátnőmnek, akivel szintén évek óta jóban van?
2010. márc. 19. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod biztosra,hogy ki mond igazat,és ki nem,szóval állj elé,tisztázd Vele,mert úgy látom,itt valaki kever,Te meg feleslegesen reménykedsz.A bizonytalanságnál minden jobb.
2010. márc. 19. 15:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindezek után én már nem akarok vele semmit se. Csak szeretném tudni, hogy is állnak a dolgok? Ennyi.
2010. márc. 19. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!