Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a viselkedését, szerintetek őszinte?
Van egy srác, és van barátnője is, és még sem tud békén hagyni. Nekem is van párom, de a vele való kapcsolatunk már nem olyan jó.
A srác és köztem nem történt semmi, csak beszélgetünk a neten, de nem tudjuk megállni, hogy ne beszéljünk. Néha annyira kedves, és olyanokat mond, hogy szeretne velem lenni, meg minden, máskor meg azt mondja, hogy nagyon szerelmes a barátnőjébe.
Amióta beszélgetünk, az én párkapcsolatom eléggé romlott, igaz nem csak emiatt, hanem már előtte sem volt a régi, de amióta vele beszélek csak még rosszabb...
Nagyon hiányozna a srác, és én is neki, hiszen nem tud elfelejteni ő sem, szóval csak kötődik hozzám, nem?
És a mi "viszonyunk" az ő kapcsolatára egyáltalán nincs kihatással? Vagy csak titkolja? Nem értem.
Rengeteg közös van bennünk, és ő olyan igazi férfi, és hiányozna, ha nem beszélnénk többet.
Tudom, felejtsem el, és tegyem rendbe a párkapcsolatomat...de ha nem megy?:O
Hát a jelenlegi barátommal nincs semmi baj, csak hát már egy kicsit unalmas lett a kapcsolatunk. Ő nekem mindig is érzelmi biztonság volt, nagyon szeret, sosem hagyna el, egy nap 100x megkérdezi szeretem-e még...
Ellentétben a másik srác...hát az az igazi "macsó" típus...
Igen, biztos, sőt nem is barátnője, menyasszonya van...
Ráadásul még a távolság is nagy közöttünk...
Igen csak, hogy én sose mutatom ki ilyenkor, hogy féltékeny vagyok, ugyan olyan kedves és türelmes vagyok vele, pedig legszívesebben...:(
Viszont ő néha féltékenykedik, ha közben mással is beszélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!