Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem a viselkedését,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a viselkedését, szerintetek őszinte?

Figyelt kérdés

Van egy srác, és van barátnője is, és még sem tud békén hagyni. Nekem is van párom, de a vele való kapcsolatunk már nem olyan jó.

A srác és köztem nem történt semmi, csak beszélgetünk a neten, de nem tudjuk megállni, hogy ne beszéljünk. Néha annyira kedves, és olyanokat mond, hogy szeretne velem lenni, meg minden, máskor meg azt mondja, hogy nagyon szerelmes a barátnőjébe.

Amióta beszélgetünk, az én párkapcsolatom eléggé romlott, igaz nem csak emiatt, hanem már előtte sem volt a régi, de amióta vele beszélek csak még rosszabb...

Nagyon hiányozna a srác, és én is neki, hiszen nem tud elfelejteni ő sem, szóval csak kötődik hozzám, nem?

És a mi "viszonyunk" az ő kapcsolatára egyáltalán nincs kihatással? Vagy csak titkolja? Nem értem.

Rengeteg közös van bennünk, és ő olyan igazi férfi, és hiányozna, ha nem beszélnénk többet.

Tudom, felejtsem el, és tegyem rendbe a párkapcsolatomat...de ha nem megy?:O

2009. okt. 13. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam ki a soraidból, hogy amikor a végtelenül boldog párkapcsolatával jön, azzal szimplán féltékennyé akar tenni téged. Nem lehetséges, hogy csupán fél megtenni az első lépést Feléd? Tuti, hogy van egyáltalán barátnője? Mert ha tényleg van, egyáltalán nem biztos, hogy kimondottan komolyan venné a lányt. Mi a baj a jelenlegi barátoddal? Mert ha csakis a féltékenykedése tesz Téged a sírba, akkor meglehet, hogy nagyon is jogos, amit érez, és ilyen esetekben (is) az a legcélravezetőbb, ha kiöntöd neki a szívedet, ha érdemesnek látod erre, és akarsz még valamit tőle.
2009. okt. 13. 19:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát a jelenlegi barátommal nincs semmi baj, csak hát már egy kicsit unalmas lett a kapcsolatunk. Ő nekem mindig is érzelmi biztonság volt, nagyon szeret, sosem hagyna el, egy nap 100x megkérdezi szeretem-e még...

Ellentétben a másik srác...hát az az igazi "macsó" típus...

Igen, biztos, sőt nem is barátnője, menyasszonya van...

Ráadásul még a távolság is nagy közöttünk...

2009. okt. 13. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha valóban az a macsó típus, akkor az is benne van a pakliban, hogy mindössze a hiúságát legyezgeti, ha egy lányt bizonyos fokig magába szédíthet, illetve valahol kissé féltékennyé tehet. Könnyen lehet viszont az is, hogy az ő élete is sivár egy kissé a menyasszonyával, az ellenkezőjét állítani a legkönnyebb.
2009. okt. 13. 19:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen csak, hogy én sose mutatom ki ilyenkor, hogy féltékeny vagyok, ugyan olyan kedves és türelmes vagyok vele, pedig legszívesebben...:(

Viszont ő néha féltékenykedik, ha közben mással is beszélek...

2009. okt. 13. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!