Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi történhetett? Nem értem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett? Nem értem a viselkedését

Figyelt kérdés

Jó kapcsolatunk volt a ex-párommal.Több mint fél évig működött a dolog. Szilveszterkor olyanokat mondogatott,hogy 'van helyem az életében' és megkért,hogy hozzak át pár cuccot a lakásába (egy részük még most is ott van).Bemutatott a barátainak és a szüleinek.Aztán a munkahelyén gondok voltak és a sulijában is, nem tudtunk programokat szervezni- de ott aludtam nála gyakran és mindennap telefonon is beszéltünk. Ez így ment 1 hónapig, ami kezdett már unalmas lenni.Előtte mindig mentünk valahová és hiányzott ez a dolog-mondtam is neki.Gondoltam, ha kibírjuk ezt a pár napot,utána megint minden a régi lesz.Ehhez képest bejelentette,hogy 'nem alakult ki nála a dolog' és szakított.... nem értem a viselkedését, mert mondta és éreztette is hogy szeret-kívülállók is megjegyezték,hogy látszik nagyon szerelmes belém.Minden apró kis emléket tartogat még most is velem kapcsolatban (pl az első randis mozijegyet az egyik polcán őrzi ).

Az egyik legjobb haverja és a barátnője végig ellenem voltak- a lányt rég ismerem és tudok róla pár dolgot(amit sosem mondtam el még a páromnak sem, de elég kínos lenne a jelenlegi kapcsolatára nézve is), ő hangolta ellenem a pasiját.Olyanokat megcsinált a csaj(nagyon jól tudta,hogy járunk) ,hogy elhívta négyes buliba : a csaj, az egyik barátnője(aki véletlenül egyedülálló) , a csaj barátja és az én barátom(akkor még).

Igazából még most sem tudom, hogy miért változott meg ennyire egyik percről a másikra.Nincs új barátnője( ezt biztosan tudom, mert a legjobb barátja mondta- ő sem érti a srácot ),ami magyarázná a hirtelen váltást.

Nem tudok továbblépni, amíg az okot meg nem találom.De vele azóta nem tudok és nem is szeretnék beszélni, annyira megbántott. 27 éves, elég idős ahhoz hogy ne fél év kelljen ahhoz , hogy tudja kialakult-e a dolog kettőnk között vagy sem.

2010. ápr. 6. 14:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jaj de hosszu istenem, nah mind1 elolvasom :D 5 perc és irom a comentet:D
2010. ápr. 6. 14:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát valószínű, hogy valaki, akinek jobban hisz, valami rosszat mondott rólad, vagy lehet van új barátnője csak még nem biztos a dolog ezért nem hiresztelte szét.
2010. ápr. 6. 14:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Hümm, hát szerintem lépj tovább gyorsan, ne keress okokat. Ez egy kicsit rózsavölgyi gimis szagú történet, 27 éves férfiembernek ennél komolyabbnak illik lennie. Felejtsd el gyorsan.
2010. ápr. 6. 14:26
 4/11 anonim ***** válasza:

hát szerintem ha 27 éveen ien és gondolom te is kora beli vagy akk ne várj rá semmi sem késő probálkozz egy uj kapcsolattal vagy flörtölgess szabadon de ne ragadj le egy fiunál..:D

tapasztalat beszél belőlem:D

ha meg télleg te kellesz neki akk ugy is felkeres de a lényeg addig tee ne várj rá:D

2010. ápr. 6. 14:37
 5/11 anonim ***** válasza:

Úgy kell neked! Aki a r..hadék sz..rházi exekkel foglalkozik, az dögöljön meg! Valójában a szakítás után már nem kéne vele tartanod a kapcsolatot sem, és a jövődre kellene koncentrálnod. Az meg IGENCSAK beteges, ha valaki az exének a fotóit vagy dolgait tartogatja még mindig a szobájában.

péefefté...

2010. ápr. 11. 13:16
 6/11 anonim ***** válasza:
szerintem megijedt valamitől.
2010. ápr. 11. 13:27
 7/11 A kérdező kommentje:
mitől ijedhetett meg?
2010. ápr. 11. 13:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem tartom vele a kapcsolatot.A barátnőmnek sem adta oda a nála maradt cuccaimat, nekem kellene elmennem érte.De nem fogok, inkább nem kellenek.Barátnőm mondta,hogy még most is látott a srác polcán rólam fotót és az a mozijegy is szintén kint van ( barátnőm szerint nagyon csúnyán nézett rá a pasi).Kitöröltem a telefonszámát is és tiltottam mindenhol az exem.Tényleg nem vagyok képes szóba állni vele-soha senkivel nem volt ennyire durva az elválás.Csak tudni szeretném az okot,hogy legközelebb okosabb legyek.Egyszerűen mindig szemét volt és én ismertem félre?
2010. ápr. 11. 13:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Zavaros történet. Annyit tanácsolok, ne hagyd annyiban! Én is kb.ennek köszönhetem, hogy nem ért véget a kapcsolatom egy hülyeség illetőleg kavarás miatt -hogy addig nem hagytam békén elutasítón,furán és mindezzel együtt nem túl meggyőzően viselkedő kedvesemet,amíg szép lassan ki nem derült, milyen téveszmék vannak a fejében. Én friss kapcsolatot nem hagytam veszni, Neked meg fél év után pláne jogod van tudni a VALÓDI okokat. Ülj le a sráccal borozni (az itatás hasznos ilyenkor) és szedj ki belőle mindent. Lehet, hogy tényleg nem szeret -- azt legyen erőd meghallgatni. ( De az igazságot megérdemled.
2010. ápr. 11. 14:16
 10/11 anonim ***** válasza:

nem tudom mitől..talán attól,hogy már túl komoly a kapcsolatotok vagy nem tudom.szertintem próbálj meg vele beszélgetni és kérdezz rá.

Sok szerencsét (:

14/L

2010. ápr. 11. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!