Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett? Nem értem a viselkedését
Jó kapcsolatunk volt a ex-párommal.Több mint fél évig működött a dolog. Szilveszterkor olyanokat mondogatott,hogy 'van helyem az életében' és megkért,hogy hozzak át pár cuccot a lakásába (egy részük még most is ott van).Bemutatott a barátainak és a szüleinek.Aztán a munkahelyén gondok voltak és a sulijában is, nem tudtunk programokat szervezni- de ott aludtam nála gyakran és mindennap telefonon is beszéltünk. Ez így ment 1 hónapig, ami kezdett már unalmas lenni.Előtte mindig mentünk valahová és hiányzott ez a dolog-mondtam is neki.Gondoltam, ha kibírjuk ezt a pár napot,utána megint minden a régi lesz.Ehhez képest bejelentette,hogy 'nem alakult ki nála a dolog' és szakított.... nem értem a viselkedését, mert mondta és éreztette is hogy szeret-kívülállók is megjegyezték,hogy látszik nagyon szerelmes belém.Minden apró kis emléket tartogat még most is velem kapcsolatban (pl az első randis mozijegyet az egyik polcán őrzi ).
Az egyik legjobb haverja és a barátnője végig ellenem voltak- a lányt rég ismerem és tudok róla pár dolgot(amit sosem mondtam el még a páromnak sem, de elég kínos lenne a jelenlegi kapcsolatára nézve is), ő hangolta ellenem a pasiját.Olyanokat megcsinált a csaj(nagyon jól tudta,hogy járunk) ,hogy elhívta négyes buliba : a csaj, az egyik barátnője(aki véletlenül egyedülálló) , a csaj barátja és az én barátom(akkor még).
Igazából még most sem tudom, hogy miért változott meg ennyire egyik percről a másikra.Nincs új barátnője( ezt biztosan tudom, mert a legjobb barátja mondta- ő sem érti a srácot ),ami magyarázná a hirtelen váltást.
Nem tudok továbblépni, amíg az okot meg nem találom.De vele azóta nem tudok és nem is szeretnék beszélni, annyira megbántott. 27 éves, elég idős ahhoz hogy ne fél év kelljen ahhoz , hogy tudja kialakult-e a dolog kettőnk között vagy sem.
hát szerintem ha 27 éveen ien és gondolom te is kora beli vagy akk ne várj rá semmi sem késő probálkozz egy uj kapcsolattal vagy flörtölgess szabadon de ne ragadj le egy fiunál..:D
tapasztalat beszél belőlem:D
ha meg télleg te kellesz neki akk ugy is felkeres de a lényeg addig tee ne várj rá:D
Úgy kell neked! Aki a r..hadék sz..rházi exekkel foglalkozik, az dögöljön meg! Valójában a szakítás után már nem kéne vele tartanod a kapcsolatot sem, és a jövődre kellene koncentrálnod. Az meg IGENCSAK beteges, ha valaki az exének a fotóit vagy dolgait tartogatja még mindig a szobájában.
péefefté...
nem tudom mitől..talán attól,hogy már túl komoly a kapcsolatotok vagy nem tudom.szertintem próbálj meg vele beszélgetni és kérdezz rá.
Sok szerencsét (:
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!