Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátom viselkedését. Most akkor szeret vagy nem szeret?
hívott h menj vele nem? akkor mi a bajod?? egyébként: a barátod jelzett neked: h szeret de szerelmes is szeretne újra lenni beléd. ha szereted/sztem nem/ akkor most neked kell teperned. el kéne menned vele,és beszélgetni sokat,h mit hiányol,mi tenné újra szerelmessé.
döntsd el,hajlandó vagy-e erőfeszítéseket tenni,mert abból amit írtál,sztem pont h te vagy kiszámíthatatlan és neki ez a baja.
Azta, hallod szinte ugyan ez van nálunk is. Mi is 2 és fél éve vagyunk 1ütt és teljesen ez a sztori.
Szóval csak azt akartam mondani hogy sosem volt teljesen harmonikus a kapcsolatunk, de volt egy időszak amikor észrevettem hogy még távolabb kerültünk egymástól, már szinte úgy viselkedett velem mintha minden pillanatban idegesíteném és lesz*rt teljesen... szóvá tettem neki ezt a viselkedést, mire ő: szakított velem hogy már nem szeret, még aznap összejött egy lánnyal (én közben megalázóan próbáltam visszakapni..) + lefeküdt egy másikkal is.. majd pár hét után kibékültünk. Énsem értem mért békültem ki vele. A kibékülésünk után pedig még beszélt telefonon azzal a csajjal akivel összejött meg nézte facebookon... Szóval a lényeg az hogy tudom már nem szeret.. A te barátod is bármikor megteheti ezt veled! Ezt ne feledd el, ha úgy érzed nemszeret akkor beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!