Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem a barátom viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a barátom viselkedését. Most akkor szeret vagy nem szeret?

Figyelt kérdés
Elmondása szerint elmúlt a szerelem, már nem szerelmes, de szeret és egyenlőre úgy érzi még mükődik a kapcsolatunk, viszont hol ilyen hol olyan. Van amikor megse mondanán, hogy bármi megváltozott közöttünk van amikor meg olyan mérhetetlenül taplón tud viselkedni, hogy egyből kivágnám legszívesebben. Pl 7végén elutazik családjával és hívott engem is, hogy menjek, előszőr mondtam, hogy inkább nem mire, ő azt mondta ha a pénz a gond akkor ő kifizeti gondoljam át hátha mégis lenne kedvem. Viszont néha nagyon érzem, hogy ez nem a régi. Nem tudom eldönteni szakítsak-e vagy adjak időt a kapcsolatunknak. 2 és fél éves kapcsolat. Emellet dicsér még mindig, hogy szépek a lábaim, és sokszor féltékenyis, de sokszor tesz rá én mit gondolom, vagy mihez lenne kedvem. Tudja szívesen mentem volna tüzit nézni de ő inkább úgy gondolta elutazik hétvégén mert szerinte ez elhanygaolható, pedig most volt 1 hetet nyaralni. Ilyenkor úgy érzem nem érdekli, hogy nekem mi a jó, csak annyi, hogy szerinte ez elhanyagolható.
2011. aug. 15. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
Ne olvassátok el, megfájdult a fejem, tiétek is meg fog.
2011. aug. 15. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:

hívott h menj vele nem? akkor mi a bajod?? egyébként: a barátod jelzett neked: h szeret de szerelmes is szeretne újra lenni beléd. ha szereted/sztem nem/ akkor most neked kell teperned. el kéne menned vele,és beszélgetni sokat,h mit hiányol,mi tenné újra szerelmessé.

döntsd el,hajlandó vagy-e erőfeszítéseket tenni,mert abból amit írtál,sztem pont h te vagy kiszámíthatatlan és neki ez a baja.

2011. aug. 15. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
Fhuuú, a 64%-osnál is kattognak a kerekek, azt se olvassátok el. Ezek ketten jól el lesznek.
2011. aug. 15. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Azta, hallod szinte ugyan ez van nálunk is. Mi is 2 és fél éve vagyunk 1ütt és teljesen ez a sztori.

Szóval csak azt akartam mondani hogy sosem volt teljesen harmonikus a kapcsolatunk, de volt egy időszak amikor észrevettem hogy még távolabb kerültünk egymástól, már szinte úgy viselkedett velem mintha minden pillanatban idegesíteném és lesz*rt teljesen... szóvá tettem neki ezt a viselkedést, mire ő: szakított velem hogy már nem szeret, még aznap összejött egy lánnyal (én közben megalázóan próbáltam visszakapni..) + lefeküdt egy másikkal is.. majd pár hét után kibékültünk. Énsem értem mért békültem ki vele. A kibékülésünk után pedig még beszélt telefonon azzal a csajjal akivel összejött meg nézte facebookon... Szóval a lényeg az hogy tudom már nem szeret.. A te barátod is bármikor megteheti ezt veled! Ezt ne feledd el, ha úgy érzed nemszeret akkor beszéld meg vele.

2011. aug. 15. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Esküdjetek, hogy ti értitek egymást.
2011. aug. 15. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!