Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szóval lenne egy fiú és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval lenne egy fiú és nemtudom hova rakjam a viselkedését? Kíváncsi vagyok a véleményetekre : )

Figyelt kérdés

Na szóval lenne egy fiú akit kb. 3 hónapja ismerek:) Neten ismerkedtünk meg majd megbeszéltünk egy találkozót:) 2szer taliztunk is de utána már nem igazán keresett... folyton én írtam rá msnen is de aztán már "meguntam" mert néha olyan érzésem volt mintha ő nem is érdeklődne felőlem ... gondoltam hagyom majd ha akar valamit vagy ha fontos vagyok neki akkor úgyis keres :) nos hát eltelt két hét és nem keresett.. jó mondom akkor ez ennyi volt ... csak azért szólhatott volna hogy hé figyu nem igazán jössz be vagy valami ilyesmi.. azért ez rosszul esett :) aztán 2 héttel nem sokkal rámírt hogy mivan velem meg ilyenek...beszélgetni beszélünk azóta is ..de nem az igazi...ő nem igazán ír rám..ha kérdezek valamit egy szóval válaszol...nagy kocka amúgy:D Minden a metin meg a dd körül forog... most szerintetek érdekelhetem Őt? .. mert nekem nagyon úgy tűnik hogy nem :D

Amúgy mindketten 17 évesek vagyunk =)

2011. febr. 4. 19:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
nem érdekled
2011. febr. 4. 20:00
 2/25 anonim ***** válasza:
Vagy nagyon félénk és akkor még lehet az igazi! Vagy nem jössz be neki.
2011. febr. 4. 20:00
 3/25 anonim ***** válasza:
amugy a metin jo játék :D
2011. febr. 4. 20:02
 4/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: Aha nagyon jó:D Nekem is van metinem de valahogy nem foglal le:D Unalmas az első 2 óra utánXD
2011. febr. 4. 20:03
 5/25 anonim ***** válasza:
igaz énis unom má :D két naponta váltok szervert XD
2011. febr. 4. 20:13
 6/25 A kérdező kommentje:
Jha bocsii:D Nekem aztán mondhatod:$xDD Az én gépem már odáig fajult hogy már nem is viszi mert akad:$ Újrakéne telepíteni de ehhez én inkább nem nyúlok:$ :D Örülök ha nem kap be valami vírust :D XD
2011. febr. 4. 20:15
 7/25 anonim ***** válasza:
XD elég jo minőségű géped lehet h a metint se viszi rendesen :D
2011. febr. 4. 20:18
 8/25 A kérdező kommentje:
XD Most beszóltál???xD:D pszt:$:D nekem megfelel jó?:$ :D msn van net van:D kicsit lassú meg kerregXD Meg kell neki 10 perc mire elindul:$ de amíg megy addig megyxDD:D
2011. febr. 4. 20:21
 9/25 anonim ***** válasza:
XD Facebookot még elinditja v az már luxus? XD
2011. febr. 4. 20:25
 10/25 A kérdező kommentje:
haha:DxD nagyon vicces valakixd:D igen képzeld elindítja:$xDD picit lassú meg néha lefagy de azért jól döcög:$ :DxDD
2011. febr. 4. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!