Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam a barátnőm tudtára, hogy nem érzek semmit, amikor beléhatolok, mert olyan mintha a világűrt d*gnám, egyáltalán nem feszes? Nem akarom megbántani, de nem akarok tovább színlelni, hogy érzek bármit is szex közben.
Ami tuti, először azért próbáld meg az intim tornás variációt, hátha bejön. Ha mégsem, akkor kezdhetsz gondolkodni azon, hogy hogyan add elő neki a problémát, ami nem egyszerű szerintem sem.
Amúgy azt nem igazán értem (mondjuk én a másik véglet vagyok), hogy ha te nem érzed, akkor hogyan bírod végigcsinálni? Tehát hogyhogy nem lankad le közben? Nálunk meg éppen az a "gond", hogy túl szűk vagyok és a férjem nem bírja bennem sokáig.
Őszintén, de kedvesen, finoman. Én többször szültem, és nekem ilyen stílusban megmondta a párom, és kész. Nem volt semmi különös, mondjuk nekem a dokim is mondta, mikor másodszorra összevarrt szülés után (az elsőt az ügyeletes elcseszte) hogy mindenképp intimtornázzak, 1-2 hét múlva kezdejem el, mert baj lesz.
Szóval a párom mondta egy együttlét után, hogy nem érez semmit mióta újra szültem, és nekem még csak rosszul sem esett, mert kedvesen mondta, hanem eszembe jutott, hogy a doki is szólt, hogy gond lesz, ha nem intimtornázom.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!