Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájthato hogy ütött? Totál kiakadtam
Figyelt kérdés
Párommal veszeledtem ma hogy ha én takaritok és rend van legyen szives levinni a szemetet elkapolni maga után stb stb.
Az elején probált nyugtatgatni hogy ne orditsak...mondtam tovább nagyon begurultam.
Erre hátatforditott mire én rácsaptam a hátára hogyha hozzá beszélek ne forditson hátat.
Erre megfordult és arcon csapott.
Visszaadtam neki majd ő megint arcon csapott hogy mostmár higgadjak le.
Természetesen most ő van megsértődve még én mentem oda bocsánatot kérni mire odébb lökött hogy hagyjam....
Nagyon csalódott vagyok.....
Anyám szerint megérdemeltem hogy ezzel észhez téritett én viszont teljesen meg vagyok döbbenve...
2015. okt. 26. 13:07
21/21 anonim válasza:
mi már meghaltunk xd
az egész munkahelyemen a kérdésen röhögnek tegnap óta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!