Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájthato hogy ütött? Totál kiakadtam
Párommal veszeledtem ma hogy ha én takaritok és rend van legyen szives levinni a szemetet elkapolni maga után stb stb.
Az elején probált nyugtatgatni hogy ne orditsak...mondtam tovább nagyon begurultam.
Erre hátatforditott mire én rácsaptam a hátára hogyha hozzá beszélek ne forditson hátat.
Erre megfordult és arcon csapott.
Visszaadtam neki majd ő megint arcon csapott hogy mostmár higgadjak le.
Természetesen most ő van megsértődve még én mentem oda bocsánatot kérni mire odébb lökött hogy hagyjam....
Nagyon csalódott vagyok.....
Anyám szerint megérdemeltem hogy ezzel észhez téritett én viszont teljesen meg vagyok döbbenve...
sajnos ez nem történhetett volna máshogy. Te kihoztad belőle az állatot.
Azon meg kicsi kívülről nézve gondolkodjál már el: nők százait alázza meg a párjuk, megy ha haza részegen, csalja össze-vissza, te meg egy nyomorult szemét levivés miatt képes vagy ekkora balhét csapni? Megéri ez? Komolyan nem vagy normális.
Első (és LEGNAGYOBB) hiba: eljutni odáig, hogy ordítva veszekedtek. Ezt most te csináltad, de vélhetőleg mindkettőtökön múlik.
Második hiba: megütötted. Te őt és nem ő téged. Te kezdted, a te hibád. Persze, nőt megütni nem szép dolog, de ez tőled ugyanúgy megengedhetetlen szabadosság, és elsősorban NEKED kéne térden csúsznod előtte ezért, és Ő csalódhatott benned.
Harmadik hiba: ő megütött téged. Nyilvánvaló, hogy ezt sem szabadna, de a jelenlegi helyzetben te tartozol egy igen nagy bocsánatkéréssel.
A legjobb lesz, ha rájössz, hogy nem tehetsz meg mindent következmények nélkül, és legközelebb kétszer meggondolod, hogy mennyire engedsz a hisztidnek.
Ha ezt a dolgot tisztázzátok, szánjátok rá az időt és menjetek vissza sokkal messzebb, azt derítsétek ki, hogy miért jutottatok el az ordibálásig, veszekedésig, és hogyan tudnátok ezentúl nyugodtan, hatékonyan, empatikusan kezelni a dolgokat.
-Ordítoztál piti dolgokért
-ő kért, hogy ne ordítozz
-te folytattad: nem tudsz normálisan kommunikálni
-hátba verted a srácot
Kérdésem: mégis mire számítottál?
Hisztérika vagy.
Te ütöttél először. Visítottál. Kiprovokáltad. Mire számítottál? Min csodálkozol?
Megbocsájtható-e? Én a helyében, biztos nem bocsájtanék meg neked.
Ritkán mondok ilyent, de most igaza van anyádnak.
Nem tudom, hogy sok nő mire fel képzel ilyen sokat magáról. Egy kicsit magadba szállhatnál, és elgondolkodhatnál a történteken.
Megérdemled, mondom ezt nőként.
Az idegbajt lehet kezeltetni, de ne a másikon töltsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!