Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kiakadtam. Szerintetek igaza van?
A barátommal összevesztünk, és a fejemhez vágta, hogy én semmiben nem alkalmazkodok hozzá, csak ő hozzám. Kérdeztem, hogy ugyan már mi az a sok dolog amiben alkalmazkodnia kell hozzám.
1. Miattam MAJDNEM felköltözött Bp-re.
Tényleg ajánlottak egy állást Bp-n, de miatta nem vállaltam el, mert szerinte túl sokat kellett volna albérletre költeni, és így igaz hogy kevesebbet keresek, de több pénz marad, cserébe a szülei is elérhető távolságban vannak, és úgy ugráltatják ahogy nekik tetszik.
2. Felvitt kocsival amikor állásinterjúra mentem, pedig éjszakába ment utána dolgozni.
Mondtam neki, hogy vonattal felmegyek, kedvezményem is van rá, fele pénzből megvan az út, de ő ragaszkodott hozzá, hogy ne egyedül menjek. Hiába mondtam neki, hogy kezeljen már felnőttként, meg tudom oldani egyedül is, ragaszkodott hozzá.
Ezek tényleg olyan dolgok, amiből az jön le, hogy ő mennyire alkalmazkodik hozzám?
Elős még lehet jogos is, második nem annyira.
De azért tudjuk, hogy tud egy nő úgy nemet mondani, hogy az ktelező érvényű igen legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!